• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.12.2019

14:40

VELIKO PRIZNANJE ZA LEGENDU! Dejanu Stankoviću počasna diploma DIF-a!

Fudbal

VELIKO PRIZNANJE ZA LEGENDU! Dejanu Stankoviću počasna diploma DIF-a!

Podeli vest

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu dodelio je danas nekadašnjem fudbalskom reprezentativcu Dejanu Stankoviću počasnu diplomu fakulteta.

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu proslavio je 81 godinu postajanja. Tim povodom na svečanoj sednici koja je održana u amfiteatru Milivoje Matić dodeljena je i počasna diploma fakulteta, koja se godinama unazad tradicionalno dodeljuje.

Ovogodišnji laureat je srpski fudbaler Dejan Stanković, koga je za dobijanje priznanja preporučio ne samo podatak da je osvojio 25 trofeja i da je bio dugogodišnji kapiten reprezentacije za koju je odigrao više od 100 utakmica, već kako stoji u obrazloženju i činjenica da je tokom bogate igračke karijere bio pravi primer vrhunskog sportiste, simbol fer-pleja i kao takav uzor i inspiracija mnogima.

"IZVINITE, BRAĆO"! Grci sa samo dve reči pokazali koliko veruju u Olimpijakos, ali i poštuju Srbiju i Zvezdu!

Svečanoj sednici prisustvovali su predstavnici Ministarstva omladine i sporta kao i predstavnici srodnih fakulteta iz čitavog regiona. Prethodni dobitnici počasne diplome Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja su Aleksandar Đorđević, Aleksandar Boričić, Božidar Maljković, Vuk Rašović.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija