• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2019

17:11

MIJATOVIĆ UDARIO NA INFANTINA I PEREZA: Ne treba nam Superliga, Liga šampiona je fenomenalna!

Fudbal

MIJATOVIĆ UDARIO NA INFANTINA I PEREZA: Ne treba nam Superliga, Liga šampiona je fenomenalna!

Podeli vest

Predrag Mijatović, bivši fudbaler i sportski direktor Real Madrida, nije dao glas za formiranje evropske Superlige

O tom projektu navodno su razgovarali Florentino Perez, prvi čovek Real Madrida, i Đani Infantino, predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA).

Ideja je da najveći evropski klubovi napuste Ligu šampiona i formiraju svoje zatvoreno takmičenje. To bi bili najbolji timovi lige petice, a Perez se navodno čak zalaže se da ekipe istupe i iz nacionalnih šampionata.

"IZVINITE, BRAĆO"! Grci sa samo dve reči pokazali koliko veruju u Olimpijakos, ali i poštuju Srbiju i Zvezdu!

NEMAC PREŠAO 2.600KM DA BODRI ZVEZDU U ATINI: Gledao sam uživo oko 25 utakmica, volim Srbiju!

 

- Protiv sam ideje o formiranju Superlige. Svi imamo pravo da bodrimo svoje klubove, prvo u domaćem prvenstvu, pa na kraju i u elitnom fudbalskom kupu. Ovo nije takmičenje samo za velike ekipe. Uostalom, sadašnji sistem Lige šampiona je fenomenalan - rekao nam je Predrag Mijatović u Zagrebu, posle predstavljanja Aleksandera Čeferina, predsednika UEFA, za novog ambasadora Sportskih igara mladih.

Mijatović će u društvu Čeferina, Davora Šukera, predsednika Fudbalskog saveza Hrvatske, legendarnog Miroslava - Ćire Blaževića, gledati meč Lige šampiona između Dinama i Mančester Sitija.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija