• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2019

11:58

ZVEZDA SE SUVIŠE LAKO PREDALA! Gobeljić gurao kapitena Marina posle primljenog gola!

Fudbal

ZVEZDA SE SUVIŠE LAKO PREDALA! Gobeljić gurao kapitena Marina posle primljenog gola!

Podeli vest

Sve što su dobro uradili tokom celog meča prosulo se u vodu u 86. minutu. Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u samoj završnici meča od Olimpijakosa (1:0) a posle primljenog gola Marko Gobeljić se baš naljutio

On nije mogao da veruje da saigrači nemaju snage ni želje da napadnu. Rival je zatresao mrežu, ali bilo je još vremena da se pokuša napad na gol Grka.

KAPITEN NA IVICI SUZA! Marin: Nesrećno smo ispali...

Pokušavao je desni bek da podigne ekipu, a u jednom trenutku je čak i ogrunuo kapitena Marka Marina koji je potpuno snužden i utučen išao ka centru.

Gobeljić nije uspeo, njegova ekipa se predala, a san o proleću u Evropi je tako srušen.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija