• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2019

13:25

PRVI ČOVEK UEFA ISPLJUVAO HRVATE! Ovako je Čeferin ponizio Dinamo!

Fudbal

PRVI ČOVEK UEFA ISPLJUVAO HRVATE! Ovako je Čeferin ponizio Dinamo!

Podeli vest

Prvi čovek UEFA Aleksander Čeferin žestoko je ispljuvao Hrvate, tačnije Dinamo iz Zagreba

Čeferin je poslednjih dana boravio u Zagrebu, bio je i na meču između Dinama i Mančester sitija na "Maksimiru" (4:1) i nije mu bilo dobro. 

POCEPAO MREŽU! Strašan gol napadača Dinama (VIDEO)

VRATITE NAM NAŠE PARE! FIFA hoće da tuži Blatera i Platinija

 

Po završetku meča, iskritkovao je domaćine zbog stadiona "Maksimir".

- Drago mi je da sam došao na Maksimir, na ovu utakmicu, ali neću ovde da pričam o Dinamu, već je sve rečeno. Ono što ja mogu da kažem je da mi se sve što sam ovde video sviđa, osim tog stadiona. Ovo je, po mom mišljenju, najgori stadion u Evropi. Na ovom nivou na kom se igra, sigurno najgori - rekao je Čeferin.

On je rekao da to pitanje Dinamo mora da reši što pre. Predsednik Dinama Mirko Barišić je rekao da će klub nastojati da to pitanje reši što je pre moguće.

LETE IZ UEFA I FIFA? Fudbalskom savezu tzv. Kosova preti suspenzija!

OVO ĆE ZANIMATI CELU SRBIJU! VAR u baražu za EURO i kvalifikacijama za Mundijal!

 

- Tražićemo i pomoć UEFA, da to bude jedan pravi stadion koji zadovoljava sve kriterijume - rekao je Barišić.

Dinamo je inače poveo protiv Sitija, ali je het-trikom Gabrijela Žezusa prvak Engleske preokrenuo rezultat i zabeležio očekivanu pobedu.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija