• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2019

18:12

PROVOCIRA ŽENE! Barton traži nova pravila za fudbalerke!

Fudbal

PROVOCIRA ŽENE! Barton traži nova pravila za fudbalerke!

Podeli vest

Džoi Barton, poznat je po zapaljivim izjavama, fudbaler koji je najdublji trag ostavio u dresu Mančester sitija, uvek priča bez dlake na jeziku, a to često naiđe na osudu javnosti

Poslednja izjava mogla bi da razbesni fudbalerke. Smatra da bi žene fudbal trebalo da igraju po drugačijim pravilima, kako bi njihovi mečevi bili zanimljiviji.

KLOP ZA NEKE IMA LOŠE VESTI: Produžio sam ugovor sa Liverpulom, ne ide nam loše!

NJIMA NE TREBAJU NOVI IGRAČI! Samo bi Mesi bio pojačanje za Liverpul!

 

- Veličina gola i težina lopte bi trebalo da se promene. Ako želite da napravite ženski fudbal boljim, privlačniji publici, da se izbori za svoje mesto. Nešto mora da se menja. Dokle god žene igraju na istom terenu i sa istom loptom kao muškarci, biće u podređenom položaju - rekao je sadašnji trener Flitvuda.

Njegov predlog da se žene takmiče pod drugačijim pravilima značio bi nove dimenzije za teren, golove i loptu. 

(VIDEO) ARSENAL VIŠE URADIO ZA DEVET MINUTA NEGO ZA CELU SEZONU! Pepe doneo preokret "tobdžijama" u londonskom okršaju!

BALKANAC NA METI MURINJA! U januaru oblači dres Totenhema!

 

Videćemo šta o Bartonovom stavu misle fudbalerke. Ali njegove reči, da je ženski fudbal u debeloj senci muškog i da bi samo njegove promene uspele da mu donesu popularnost, nisu baš nešto što igračice žele da čuje.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija