• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2019

08:14

JOKAN IMA JAKU PORUKU ZA JOVIĆA! Luka, pa i Ronaldu su zviždali u Madridu!

Fudbal

JOKAN IMA JAKU PORUKU ZA JOVIĆA! Luka, pa i Ronaldu su zviždali u Madridu!

Podeli vest

Nije lako Luki Joviću u Realu... Slabo dobija šansu, na stalnom je udaru, a konačno je neko stao na stranu našeg napadača. Slaviša Jokanović smatra da mladi napadač ima šta da pokaže

Ima nešto posebno u sebi. Otišao je rano u Benfiku i kasnije je eksplodirao u Nemačkoj. I dalje je veoma mlad, videćemo dokle će dogurati - rekao je Jokanović.

Jović će teško pored Benzeme uspeti da iskoči u prvi plan, a toga je svestan i Jokanović.

KRAJ! RAZILAZE SE JOVIĆ I REAL? Srbin na zimu napušta Madrid, a već se zna i gde će preći?

Ako me pitate ko je od njih dvojice bolji, reći ću da je Benzema. Ipak, očigledno je da se Jović trudi, kreće se dobro. Čuo sam da ga optužuju da se ne bori dovoljno. Ali u Madridu je tako, ni Kristijanu Ronaldu nije bilo lako. I njemu su zviždali - zaključio je srpski trener.

Sve su jače glasine da bi Jović u januaru mogao da napusti klub, ali na našem mladom asu je da pokaže da je vredan "kraljevskog" dresa.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija