• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2019

14:28

SVET FUDBALA VIŠE NEĆE BITI ISTI! Vest da je Liverpul krenuo po Nejmara uplašila navijače ovog kluba!

Fudbal

SVET FUDBALA VIŠE NEĆE BITI ISTI! Vest da je Liverpul krenuo po Nejmara uplašila navijače ovog kluba!

Podeli vest

Biće ovo zanimljiva transfer zima... Jirgen Klop je potpisao novi ugovor sa ekipom Liverpula, blizu je titule šampiona Engleske, a sada sprema i jedno fantastično pojačanje

Na "Enfildu" su rešili da se uključe u borbu za Nejmara! Kako prenosi ESPN "crveni" žele da dovedu ovog igrača i spremni su da plate koliko treba.

PSŽ ga sigurno neće pustiti za manje od 200 miliona evra, a kada se doda i plata, ceo posao bi "redse" koštao skoro 300 miliona, što bi bio apsolutni rekord na Ostrvu.

KLOP ZA NEKE IMA LOŠE VESTI: Produžio sam ugovor sa Liverpulom, ne ide nam loše!

Ono što brine navijače Liverpula jeste činjenica da bi Njemarov dolazak mogao da znači i odlazak Mohameda Salaha. Šuška se da ga žele Real i Juventus, a mnogi smatraju da njegovi odnosi sa Klopom nisu kao ranije.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija