• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2019

09:39

(VIDEO) SRBIN ŽRTVA STRAŠNOG STARTA! Gaćinović preživeo "pokušaj ubistva" na terenu!

Fudbal

(VIDEO) SRBIN ŽRTVA STRAŠNOG STARTA! Gaćinović preživeo "pokušaj ubistva" na terenu!

Podeli vest

Totalno pomračenje uma... Fudbaleri Ajntrahta poraženi su na gostovanju Šalkeu rezultatom 1:0, a ovaj meč obeležio je horor start nad našim Mijatom Gaćinovićem

Golman Šalkea Aleksander Nubel pokušao je da stigne do jedne lopte pre Srbina, ali podigao je visoku nogu i udario u grudi našeg vezistu.

(VIDEO) JOVIĆ STVARNO NEMA SREĆE U REALU! Luka pobesneo, kad bi pogled mogao da ubije...

Gaćinović je nakon nekoliko minuta provedenih na zemlji napustio igru, a golman je dobio crveni karton.

Nakon meča reprezentativac Srbije se oglasio i rekao da je dobro prošao i da nema razloga za brigu. Sve se dobro završilo kako je delovalo...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sona

pre 4 godine

Lijepo zboriš, to smo slušali od 45 do 91 g.u bivšoj nam zemlji, ali smo opet dozvolili baš ovima da nam razbiju zemlju u saradnji sa svijetskim banditima i razbojnicima. Dijeco draga ako to ne uradite ,pomirite se i oslonite jedni na druge, svi će te se iseliti. Za 25 godina u Hrvatskoj ćeš tražiti lučem čovijeka.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17