• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.12.2019

15:40

ISKRENO! Stojanović: Gol Zvezdi sa pola terena obeležiće mi karijeru!

Fudbal

ISKRENO! Stojanović: Gol Zvezdi sa pola terena obeležiće mi karijeru!

Podeli vest

Vezni fudbaler Čukaričkog Luka Stojanović poručio je da mu je gol Crvenoj zvezdi sa pola terena najdraži i da veruje da će mu obeležiti karijeru

Stojanović, dete Partizana, uspeo je sa više od 50 metara da lobuje Milana Borjana, ali ne i da pomogne Čukaričkom da izbegne poraz 3:1 na kraju prvog dela sezone.

- Bilo je lepih golova u karijeri, ali teško da neki može da se meri sa ovim poslednjim. Definitivno je gol sa više od pola terena na "Marakani" najlepši do sada, bez dileme. Verujem da će mi taj trenutak obeležiti karijeru - rekao je Stojanović.

Najbolji strelac ekipe sa Banovog brda (12 golova) kaže da je dobio mnogo čestitki, pa i od navijača Partizana.

VREME PROMENA U ZVEZDI! Sigurno "lete" četiri igrača, među njima je i tragičar Žander!


- Drago im je da sam taj pogodak postigao baš protiv Crvene zvezde i što sam kalendarsku godinu završio upravo na ovaj način. Smatram da je čitav tim odigrao koliko je mogao u tom trenutku, nismo razočarali, žestoko smo namučili šampiona na njegovom terenu.

Stojanović dodaje da može da bude zadovoljan rezultatima "brđana" u prvom delu.

- Imamo izuzetno mlad tim, sa mnoštvom igrača iz omladinske škole Čukaričkog, neki od njih igraju tek prvu ili drugu sezonu u ovom rangu. Bilo bi još bolje da u finišu polusezone nismo platili danak velikom broju mečeva, ovaj protiv Crvene zvezde bio je 26. od juna kad smo se okupili - poručio je vezista, strelac na sva tri prethodna meča protiv Zvezde.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija