• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2019

09:22

KVOTE ZA BARSELONA - REAL El klasiko kao nijedan do sada

Fudbal

KVOTE ZA BARSELONA - REAL El klasiko kao nijedan do sada

Podeli vest

Najveća utakmica španskog fudbala i jedan od najvećih derbija na svetu - Barselona dočekuje Real u sredu od 20 sati

Čuveni El klasiko kao nijedan drugi. Zašto? Razloga je mnogo i zato vas pored bogate osnovne ponude čekaju i Meridianbet specijal, i duel strelaca.

Barselona na Nou Kampu važi za apsolutnog favorita i kvota na keca je 1.75, dok se slavlje Reala vrednuje sa čak 4.40.

Oba tima postigla su barem po gol na prethodnih 15 međusobnih duela na pomenutom stadionu. Tradicija kaže da Barsa nije izgubila poslednjih šest "klasika" u svim takmičenjima.

Jasno je zašto su Katalonci favoriti, jer su dva najveća španska kluba započela i šampionsku trku u dvoje. I najčešće su veoma oštre, pa ako pogodite da će prvi žuti karton biti pokazan u prva dva minuta kvota je 10!

PROMENIO JE PLOČU! Nejmar: Zašto bih sada napustio PSŽ?

JASNA PORUKA IZ NAPULJA! Gatuzo: Suprotstavićemo se Barseloni bez straha!

 

Mnogo je faktora zašto bi baš ovaj duel dva najveća španska kluba mogao da bude potpuno drugačiji od prethodnih. Trebalo je da se odigra 26. oktobra, ali je zbog političkih trevenja u zemlji i demonstracija došlo do odlaganja.

Barsa nije bila zadovoljna suđenjem protiv Sosijedada, a Real izborom arbitra za El klasiko. Dakle, svojevrsno zagrevanje je počelo i tenzija je ogromna, a lopta se još nije zakotrljala.

A, da li će se naći u mreži? Za golove bi trebalo da budu zaduženi Mesi i Benzema. Zato vam je Meridianbet spremio i duel strelaca kao poseban specijal. Da li El klasiko može da prođe bez njihovih pogodaka? Ako se to dogodi, kvota je sjajnih 3.05.

(VIDEO) REAL JEDVA DO BODA! Benzema doneo remi protiv Valensije, Joviću poništen gol!

PRST U OKO MESIJU I RONALDOU Zlatan šokirao sve izjavom ko je najbolji fudbaler na svetu!

 

Ipak, verujemo da ćemo uživati u najboljem od Barse i Reala, odnosno u čistoj fudbalskoj magiji u trajanju od blizu dva sata.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija