• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2019

15:40

BARSELONA NA NOGAMA ZBOG DERBIJA! 3.000 policajaca čuva igrače pred El Klasiko!

Fudbal

BARSELONA NA NOGAMA ZBOG DERBIJA! 3.000 policajaca čuva igrače pred El Klasiko!

Podeli vest

U sredu uveče od 20 časova će se konačno ove sezone sastati Barselona i Real Madrid

Kako prenose španski mediji, rekordan broj policajaca čuva fudbalere Barselone i Real Madrida uoči El klasika na "Nou kampu".

Najveći meč španskog fudbala i jedan od najvećih svetskih derbija trebalo je da se odigra u oktobru. Međutim, odložen je zbog nestabilne političke situacije u Kataloniji. I sada je napeto u Barseloni , pa je angažovano preko 3.000 pripadnika bezbednosti.

KVOTE ZA BARSELONA - REAL El klasiko kao nijedan do sada

PROMENIO JE PLOČU! Nejmar: Zašto bih sada napustio PSŽ?

 

Foto: reuters

 

Španski mediji prenose da separatistička organizacija Cunami planira da prekine utakmicu, na šta su spremne vlasti u Barseloni prema rečima funkcionera lokalne Vlade Migela Buha.

- Ništa ne može da se isključi. Bilo je napada u Evropi čak i tokom Božića, nikada se ne zna. Ipak, možemo da garantujemo bezbednost svima - rekao je Buh.

JASNA PORUKA IZ NAPULJA! Gatuzo: Suprotstavićemo se Barseloni bez straha!

KOBNI SAN SEBASTIJAN! Barsa samo do boda na tradiocionalno teškom gostovanju Real Sosijedadu! (VIDEO)

 

Inače, zbog napete situacije igrači dva tima će biti smešteni u istom hotelu u blizini stadiona iz kojeg će istovremeno krenuti u klupskim autobusima.

Više od 25.000 katalonskih protestanata je dogovorilo okupljanje ispred "Nou Kampa". Boraca za samostalnost Katalonije će biti i među 99.000 gledalaca na tribinama, pa je realno očekivati političke parole i incidente tokom utakmice.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija