• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2019

18:10

ON JE LUD ZA FUDBALOM! Matić biranim rečima o Konteu! Šta ovo znači?

Fudbal

ON JE LUD ZA FUDBALOM! Matić biranim rečima o Konteu! Šta ovo znači?

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nemanja Matić za italijanske medije govorio je o Antoniu Kontu sa kojim je sarađivao u Čelsiju

Opisao je sada Interovog stratega kao fanatika za posao.

ŠTA SE DEŠAVA S POGBOM? Solskjer svima poslao jaku poruku

OSTRVO NA NOGAMA! Haland stiže u Mančester na pregovore sa Junajtedom!

 

- On je lud za fudbalom! Razmišja o fudbalu 24 sata dnevno. Mnogo radi, jako dobro analizira svoje i protivničke igrače. Taktički je jedan od najboljih na svetu. Fizički, njegovi timovi su osuđeni da trče u istom ritmu 90 minuta. Veliki je profesionalac i jedan od najboljih na svetu. Siguran sam da će napraviti velike stavri u Interu - rekao je Matić, koji se već dugo povezuje s Interom. 

Možda je ova njegova izjava najava transfera s obzirom na to da Srbin nije zadovoljan statusom kod Solskjera gde je izgubio mesto startera.

Srpski vezista je govorio i Karlu Anćelotiju koji će u utorak biti promovisan kao trener Evertona.

- Nije još potpisao, pa ne bih zbog toga da pričam. Poznajem ga, radili smo zajedno u Čelsiju, osvojili titulu 2010. Veliki je trener. Osvojio je mnogo toga, više se i ne sećam koliko Liga šampiona ima. Koji god tim da preuzme, verujem da će biti uspešan. On je jedan od najvećih trenera u poslednjih 20 godina. Poboljša svaki tim koji preuzme.

SVE ZBOG JUNAJTEDA! Otac Dušana Tadića otkrio zašto je bio ljut na sina!

MATIĆ MENJA KLUB VEĆ U JANUARU! Srpski vezista napušta Junajted, evo kome je najbliži!

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija