• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2019

13:11

HRVAT IZ JUVENTUSA U KATAR! Mandžukić viđen u dresu novog kluba

Fudbal

HRVAT IZ JUVENTUSA U KATAR! Mandžukić viđen u dresu novog kluba

Podeli vest

Mario Mandžukić će karijeru najverovatnije nastaviti u Kataru, a kako prenose svetski mediji Hrvat je već uveliko na lekarskim pregledima

Hrvat je kako prenose mediji nadomak Al Duhailija, ostalo je još samo da prođe lekarske preglede. Ugovor će potpisati na dve i po godine.

DA LI JE OVO MOGUĆE? Ibrahimović ide u treću ligu!

INTER RAZNEO ĐENOVU! "Poker" lidera na tabeli protiv fenjeraša iz italijanske luke! (VIDEO)

 

 

Reprezentativac Hrvatske je viđen u Dohi gde bi trebalo da potpiše unosan ugovor sa ekipom koju sa klupe predvodi Portugalac Rui Faria. Pre šest meseci je bilo maltene sve gotovo da se preseli u Al Garafu kod Slaviše Jokanovića, a onda je odjednom sve propalo. Hrvatski as je ostao u Juventusu, da proba da se izbori za svoje mesto pod suncem.

Nije Mandžukić uspeo da se vrati u prvih 11 Juventusa i zato se ljubav sa klubovima iz Katara obnovila. Ali, sada je drugo odredište u pitanju - Al Duhail.

NATERAĆE VAM SUZE NA OČI! Sin je došao da isprati oca na meč Liverpula i Flamenga, ali je onda zaplakao od sreće kada se desilo OVO! (VIDEO)

MANDŽO IMA NOVI KLUB! Evo gde će od januara zaigrati bivši hrvatski reprezentativac!

 

Spekulisalo se da će preći u Mančester junajted. On je pregovarao sam engleskim klubom, čak je pristao i na manju platu, ali do dogovora nije došlo.

 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija