• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2019

16:30

JOŠ JEDAN SRBIN STIŽE U MADRID! Naš reprezentativac napušta Englesku!

Fudbal

JOŠ JEDAN SRBIN STIŽE U MADRID! Naš reprezentativac napušta Englesku!

Podeli vest

Naš reprezentativac Nemanja Matić mogao bi već ovog januara da napusti Mančester junajted i preseli se u Madrid, prenose španski mediji

Đanluka Di Marcio navodi da je fudbaler Mančester Junajteda idealan igrač za kompletiranje veznog reda „jorgandžija”.

NA POMOLU VELIKA EKSPLOZIJA U SVETU FUDBALA! Edinson Kavani ide u Atletiko Madrid!

Matić ima još 18 meseci ugovora sa „Đavolima”, ali nije u planovima norveškog menadžera Solšera, pošto je nedavno u meču Lige Evrope protiv AZ Alkmara prvi put zaigrao u postavi posle dva meseca.

U isto vreme, Di Marcio navodi da je Inter i dalje zainteresovan za Nemanju Matića, koji je zapravo želja njegovog nekadašnjeg menadžera Antonija Kontea. Važno je još dodati da bi Matić na proleće imao pravo nastupa u Ligi šampiona, pošto je ove sezone bio prijavljen samo za Ligu Evrope.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija