• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2019

20:31

VELIKI SKANDAL U ITALIJI! Fudbaler Milana uz šampanjac i cigarete slavio debakl svog tima! (VIDEO)

Fudbal

VELIKI SKANDAL U ITALIJI! Fudbaler Milana uz šampanjac i cigarete slavio debakl svog tima! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaler Milana Rafael Leao našao se na udaru navijača nakon što je u noćnom klubu usnimljen kako se posle debakla od Atalante (0:5) raduje uz šampanjac i cigarete

 

Milan je debaklom od čak 5:0 protiv Atalante doživeo u nedelju jednu od najvećih sramota u novijoj istoriji kluba, ali novu zvezdu Rafaela Leaoa to nije sprečilo da se opusti nakon utakmice uz šampanjac i cigarete.

NE UME SAMO DA OBJAVLJUJE SE*SI SLIKE, VEĆ I DA PROZIVA! Vanda poslala brutalnu poruku napadaču Intera: Mogao bi da se pojavi na meču Lige šampiona!

Portugalac je doveden letos iz Lila kako bi pojačao napad Rosonera i rešio hronične probleme s realizacijom nekadašnjeg velikana.

Međutim, Leao se uklopio u sivilo tima. Za sada mu nikako ne ide na terenu, ali se danas našao u centu pažnje italijanskih medija zbog načina na koji je proslavio debakl u Bergamu i to u noćnom klubu, dok je u isto vreme navijačima Milana doslovno srušen svet.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija