• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

25.12.2019

14:16

TUMBIN APEL ZA SPAS SRPSKOG FUDBALA: Odliv mladih igrača mora da bude zaustavljen!

Fudbal

TUMBIN APEL ZA SPAS SRPSKOG FUDBALA: Odliv mladih igrača mora da bude zaustavljen!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković smatra da bi jača domaća liga proizvela i jaču nacionalnu selekciju, a da je za to neophodno da odliv mladih fudbalera bude zaustavljen

Tumbaković smatra da bi jača domaća liga proizvela i jaču nacionalnu selekciju.

Naravno da moramo da imamo jaku ligu. Odliv kvalitetnih mladih igrača mora da bude zasutavljen za vreme njihovog sazrevanja. Ako to budemo uradili onda ćemo imati kvalitetnije i bolje igrače, a samim tim i jaču reprezentaciju - rekao je Tumbaković.

Tumbaković veruje da naša selekcija može da izbori plasman na Evropsko prvenstvo.

- Verujem da ćemo uspeti da ostvarimo rezultat koji nam treba u utakmici u Norveškoj, da bi ovde pred našim navijačima pokušali da se domognemo Evropskog prvenstva. Igraćemo protiv jedne ekipe koja je u fudbalskoj ekspanziji i jako dobre rezultate su postigli u ovim kvalifikacijama. Očekuje nas jedan jako ozbiljan rival, mnogo teži nego eventualan rival u finalu sa pobednikom meča Škotska – Izrael - rekao je Tumbaković za RTS.

Srbija meč sa Norveškom igra 26. marta u Oslu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija