• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

26.12.2019

16:50

BOMBA U ITALIJI! Pogba se vraća u Seriju A?

Fudbal

BOMBA U ITALIJI! Pogba se vraća u Seriju A?

Podeli vest

Fudbaler Mančester Junajteda Pol Pogba mogao u januaru da se vrati u Juventus za odšetu od 60 miliona evra i vezistu Emrea Džana, prenose italijanski mediji

 

Kako se navodi, Juventus je spreman da plati 60 miliona evropskih novčanica, kao i da u pravcu Ostrva pošalje nemačkog vezistu Džana, koji nije prijavljen za Ligu šampionana.

UPOZORENJE! OPASNO ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Italijanska bomba u SPORTSKOM BRUSU na trčanju! Pašćete u nesvest (VIDEO/FOTO)

Francuski reprezentativac kao 16-godišnjak stigao je na Old Traford 2009. godine, ali već 2012. otišao u Torino, gde je ostao naredne četiri godine.

Leta 2016. ponovo se vratio u Mančester u tada rekordnom transferu od 105 miliona evra.

Mediji ističu da je Pogba frustiran svojim situacijom na Old Trafordu, a ove sezone odigrao je samo šest utakmica, pre svega zbog povreda.

Interesovanje za Francuza pokazali su još ReaL Madrid, PSŽ, ali je "Stara dama" odlučna da posao oko transfera završi već u zimskom prelaznom roku.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija