• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

26.12.2019

18:50

ČELSI NE DA SVOG BRAZILCA! Vilijan čeka ponudu Barselone, Englezi spremili novi ugovor!

Fudbal

ČELSI NE DA SVOG BRAZILCA! Vilijan čeka ponudu Barselone, Englezi spremili novi ugovor!

Podeli vest

Brazilski fudbaler Vilijan Borges u pregovorima je sa Čelsijem oko potpisivanja novog ugovora, nakon što mu sadašnji ističe na kraju sezone

 

Čelsi je u panici da izgubi jednog od najboljih igrača, koji je sjajnu formu potvrdio prošlog vikenda kada je praktično sam pobedio Totenhem (2:0), i zato je već pokrenuo temu u vezi nove saradnje.

OSTRVO PODRHTAVA! ARSENAL SE SPREMA DA POMERI SVE GRANICE! Englezi obaraju rekord za najskupljeg defanzivca!

- Vilijan priča sa klubom oko finansijskih uslova. Veoma mi je značajan, posebno za mlade igrače, njegovo iskustvo pomaže. Videlo se protiv Totenhema koliko znači - rekao je Lampard, a prenose britanski mediji.

Foto: Tanjug/AP

Vilijan, koji ima 31 godinu, na radaru je Barselone, koja ga je htela i letos, na čemu je insistirao i sam igrač.

Ipak, Čelsi nije želeo da ga pusti na Nou Kamp, posebno što je tada ima zabranu dovođenja fudbalera, i Vilijan je morao da ostane.

Već šest i po godina nosi dres londonskog kluba, od odlaska iz Anžija, a prethodno je igrao za Šahtjor i Korintijans.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija