• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2019

21:16

BOMBA - PALO POMIRENJE! Luka Jović se vraća u reprezentaciju Srbije!

Fudbal

BOMBA - PALO POMIRENJE! Luka Jović se vraća u reprezentaciju Srbije!

Podeli vest

Sjajna vest za navijače Srbije - palo je pomirenje u fudbalskoj reprezentaciji! Napadač Real Madrida Luka Jović razgovarao je sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem

Ljubiše Tumbakovića i napadača Real Madrida Luke Jovića, uz posredstvo direktora Vladimira Matijaševića, izgladili su nesporazum.

Jasno je da će selektor sada u baražu za odlazaka na Evropsko prvenstvo moći da računa na pomoć Luke Jovića. Srbija prvo igra sa Norveškom u Ligi nacija, a ako prođe, čeka je u finalu pobednik meča između Škotske i Izraela.

PREDSEDNIK ISKREN! Kokeza: Srbiji za EP treba Bata Mirković!

DA I NJEMU SVANE! Legenda stala uz Jovića: Realu ne trebaju pojačanja!

 

Luka Jović je prethodnih dana boravio u Beogradu i tada porazgovara sa sportskim direktorom Fudbalskog saveza Srbije Vladimirom Matijaševićem, a potom i sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem. 

- Najpre sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević, pa posle i selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković su u skladu sa obavezama proteklih nekoliko dana imali u Beogradu sastanak sa reprezentativcem Srbije Lukom Jovićem, posle kojih je bilo jasno da je mladi as Real Madrida apsolutno spreman da bude na raspolaganju u martovskim mečevima - navodi se na Instagram profilu FSS i dodaje da je nesporazum rešen:

- Sa obe strane je rečeno sve što je bilo potrebno da se kaže, nesporazum je rešen i to što je najvažnije kao zaključak je da su svi složni u stavu da je intered Srbije iznad svih i da je plasman na Evropsko prvenstvo zajednički cilj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Најпре спортски директор Фудбалског савеза Србије Владимир Матијашевић, па после и селектор репрезентације Србије Љубиша Тумбаковић су, у складу са обавезама, протеклих неколико дана имали у Београду састанак са репрезентативцем Србије Луком Јовићем, после којих је било јасно да је млади ас Реал Мадрида апсолутно спреман да буде на располагању у мартовским мечевима. Са обе стране је речено све што је било потребно да се каже, неспоразум је решен и, оно што је најважније, закључак је да су сви сложни у ставу да је интерес Србије изнад свих и да је пласман на Европско првенство заједнички циљ. ???? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Србија утакмицу против Норвешке у баражу за пласман на ЕП игра 26. марта у гостима и, уколико победи, састаће се 31. марта у Београду против бољег из меча Шкотска - Израел. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #SrcemSvim #Orlovi #Srbija #FSS

A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije) on Dec 30, 2019 at 12:01pm PST

JOVIĆ DOBIO OBEĆANJE OD REALA! Posle ove odluke dosta toga se menja u Madridu!

MILIJAŠ JE VIKAO NA SAIGRAČA KOJI ME JE VREĐAO! Lazović progovorio o derbiju kakvog više nema i velikoj strasti prema cigaretama!

 

Podsećanja radi, sve je počelo posle utakmice protiv Portugala na ''Marakani'', kada je Tumbaković poslao Jovića u igru tek tri minuta pre kraja, kada je sve bilo rešeno. Jović odmah posle meča pokupi svoje stvari i samoinicijativno napustio tim. Selektora je obavestio SMS porukom da je povređen uz obrazloženje da ima potvrdu lekara, pa je propustio duel sa Luksemburgom. Ovakav Jovićev postupak je naljutio Tumbakovića, koji potom nije ni zvao mladog napadača za oktobarske mečeve sa Paragvajem i Litvanijom.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BabaStanojka

pre 4 godine

Ovo je losa vest za sve ljubitelje reprezentacije. Luka je totalno van forme i gurati ga samo zato sto je u Realu nema smisla. Njega treba igre u klubu da preporuce reprezentaciji a ne sam klub u kom igra. Hvala bogu pa Mitrovic igra i dalje kako treba. Imamo sanse protiv Norvezana samo ako pokazemo "kohones"!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17