• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2019

09:13

JOVIĆ MI NE BI PRIŠAO REPREZENTACIJI! Urnebesno - Luka i Sofija se ljubili minut i 24 sekunde! Hit poruka Bogdanovića Tumbi!

Fudbal

JOVIĆ MI NE BI PRIŠAO REPREZENTACIJI! Urnebesno - Luka i Sofija se ljubili minut i 24 sekunde! Hit poruka Bogdanovića Tumbi!

Podeli vest

Rade Bogdanović, bivši fudbaler Atletiko Madrida i Verdera, nedavno je komentarima podigao Srbiju na noge, a sada je još jednom potvrdio da je bez "dlake na jeziku"

Kao gost Monda, Rade je govorio o aktuelnoj situaciji sa Lukom Jovićem, koji je ustalasao javnost vezom sa Sofijom Milošević, nekadašnjom devojkom Adema Ljajića.

Luka nije u prvom planu u Realu, ali se s druge strane pomirio sa selektorom Ljubišom Tumbakovićem, koji će moći da računa na napadača u borbi za Evropsko prvenstvo u baražu Lige nacija.

BOMBA - PALO POMIRENJE! Luka Jović se vraća u reprezentaciju Srbije!

DA I NJEMU SVANE! Legenda stala uz Jovića: Realu ne trebaju pojačanja!

 

Na zanimljiv način je njegovu situaciju prokomentarisao Bogdanović, smatrajući da privatni život ozbiljno utiče na igre Jovića.

- Luka Jović... To što je radio na početku Tumbakoviću... Da sam selektor, ne bi mi prišao reprezentaciji. I tačka. Da mi ne bi narušio autoritet. A drugo, imao je super sezonu u Frankfurtu, kapa dole, prodali su ga u Real po neshvatljivim uslovima. Da li je to bilo da Čelsi kupi Kovačića, ista menadžerska branša, isti menadžeri, pa samo da novac iz jedne investicije prebace u drugu... Neshvatljivo je da se toliko miliona plati za njega, ali dobro, to je tržište. To je realno sve izgubilo vrednost i kompas - rekao je za Mondo Bogdanović, uz anegdotu iz susreta sa zaljubljenim parom.

SKOVAO JE PAKLENI PLAN! Evo šta će Ronaldo raditi kad završi karijeru!

JOVIĆ DOBIO OBEĆANJE OD REALA! Posle ove odluke dosta toga se menja u Madridu!

 

- Ima jedan podatak interesantan, sad sam išao za Madrid i išao sam Beograd - Cirih, Cirih - Madrid i video sam ga štoperici, jednu minutu i 24 sekunde se ljubio sa Sofijom u biznis klasi na prvom sedištu. On se zaljubio, teško će se on vratiti. On se tek sad zaljubio. U prvoj godini, na tolike milione, a ona ima iskustvo... Mislim da je naš Luka Jović trenutno zaljubljen fudbaler, i to je lepo biti zaljubljen. Ali će možda karijera da mu trpi.  Kad je Tumbaković u pitanju, ja bih, ako smem da sugerišem, drži se onih koji gaze, trče, bore se, pusti sad ovog što je zaljubljen. Ako se odljubi, onda ga zovi - jasan je bio Bogdanović.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija