• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2019

17:24

NIKAD JAČI UDAR NA JUNAJTED! Rajola besan: Uništili su Pogbu!

Fudbal

NIKAD JAČI UDAR NA JUNAJTED! Rajola besan: Uništili su Pogbu!

Podeli vest

Mino Rajola je udario iz sve snage na Mančester junajted! Poznati agent nije imao milosti

- Mančester junajted je upropastio Pogbu. Tamo više nikoga ne bih dovodio sada. Oni bi upropastili Maradonu, Pelea ili Maldinija. Pogbi je sada potreban klub poput Juventusa da ga vrati u život - kaže Rajola.

On se osvrnuo i na Zlatana Ibrahimovića i njegov potpis za Milan.

Zlatan se vratio da se zabavlja i uveseljava svet. Nisam mogao da dozvolim da mu poslednja stanica u karijeri bude Los Anđeles. Narednih šest meseci biće kao poslednja turneja Kvina, velika posveta svemu što je uradio na San Siru. Ko je koga ubedio da ode u Milan? Pa, mi se svađamo oko svakog transfera. Da sam arogantan, mislio bih da sam ja taj koji uvek donosi odluke o transferima. Umesto toga u 52 godine shvatam da on donosi odluke, ali da on kasnije uradi sve kako bi me ubedio da sam ipak ja napravio sve.

MATIĆ OTVORIO DUŠU! Govorio o sukobu sa Mihajlovićem, haosu na meču sa Albanijom, Muslinu, Banetu...

Rajola je govorio i o Haladnu.

Haland nije otišao u Juventus zato što nije defanzivac i zato što nije De Liht, koji je prethodne dve godine bio kapiten Holandije. Italijani ne znaju da iskoriste ni svoje talente, a ne druge. Sretao sam mnogo puta skaute koji plaču od sreće kada vide snažnog tinejdžera. Tada im kažem: 'Šta ćete da uradite ako ga ne pustite da igra?' Tako je bilo i s Mojzeom Kenom - zaključio je Rajola.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17