• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.01.2020

22:51

ARTETA ĆE PAMTITI PRVU POBEDU NA KLUPI ARSENALA! "Tobdžije" nadirale Junajted! (VIDEO)

Fudbal

ARTETA ĆE PAMTITI PRVU POBEDU NA KLUPI ARSENALA! "Tobdžije" nadirale Junajted! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala slavili su protiv Mančester junajteda 2:0 u derbi meču 21. kola engleske Premijer lige za prvu pobedu mladog španskog menadžera Mikela Artete, koji je nedavno debitovao za tim iz Londona

Već u osmom minutu Arsenal je stigao do vođstva golom Nikolasa Pepea, a konačnih 2:0 uspostavio je Sokratis Papastatopulos u 42. minutu.

Do kraja meča rezultat se nije menjao, iako je menadžer "crvenih đavola" Ole Gunar Solskjer pokušao sa dve izmene na startu drugog poluvremena da razmrda svoj tim.

Arsenal je prekinuo seriju od četiri meča bez pobede, dok je Junajted prekinuo niz od dva trijumfa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija