• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2020

09:07

NEVEROVATNA PRIČA! Bio je prvak sa Lesterom, Čelsi ga platio 40 miliona evra, a sada ga niko ne želi!

Fudbal

NEVEROVATNA PRIČA! Bio je prvak sa Lesterom, Čelsi ga platio 40 miliona evra, a sada ga niko ne želi!

Podeli vest

Deni Drinkvoter 29-godišnji fudbaler Čelsija, svojevremeno i engleski reprezentativac, u velikom je problemu

Drinkvoter je fudbaler Čelsija, ali je na pozajmici u Barnliju, koji mu je dao otkaz šest meseci pre isteka ugovora, a sada ima problem sa pronalaženjem novog kluba.

Ove sezone u Premijer ligi odigrao je samo 59 minuta i još 90 u Liga Kupu kada je trećeliga Sanderlend eliminisao njegov Barnli. Podsećanja radi, Drinkvoter je imao i incident u noćnom klubu kada ga je prebila šestočlana grupa mladića u Mančesteru. Tada je ozbiljno stradao, povredio je zglob zbog čega je morao na pauzu. 

KLOP NE MARI PUNO ZA KUP, VIŠE GA BRINU SVOJI IGRAČI! Trener Liverpula govorio o važnosti FA Kupa!

OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE! Kejn pokidao tetivu, sledi pauza!

 

Foto: reuters

 

Sada mu sledi povratak u Čelsi, koji ga je na leto 2017. godine kao senzaciju Lesteru platio čak 40 miliona evra i portpisao ugovor sa njim na pet godina. Prvu je nekako i pregurao, a onda je krenuo sunovrat kod Sarija kada je odigrao samo jedan meč za prošlu sezonu. Kada se na to doda ovih šest meseci u Barnliju, Drinkvoter je za godinu ipo dana odigrao svega 179 minuta.

Frenk Lampard će mu teško pružiti priliku s obzirom na to da na toj pozciji ima Kantea, Barklija, Žoržinja i Kovačića. Verovatno će morati da traži novi klub. Mediji spekulišu kako bi Aston Vila mogla da se dogovori sa Drinkovterom.

JOŠ JEDAN SRBIN U PREMIJER LIGI! Mojes krenuo po kapitena zlatnih "orlića"!

SALAH I MANE SRUŠILI ŠEFILD! Nova pobeda Liverpula u Premijer ligi! (VIDEO)

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija