• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2020

07:15

MITAR KAO SPASILAC! Engleski klubovi zovu Srbina da im obezbedi opstanak u Premijer ligi!

Fudbal

MITAR KAO SPASILAC! Engleski klubovi zovu Srbina da im obezbedi opstanak u Premijer ligi!

Podeli vest

Fudbaler Fulama Aleksandar Mitrović sve češće se dovodi u vezu sa prelaskom u jedan od premijerligaških klubova koji su u grčevitoj borbi za opstanak i čiji bi golgeterski njuh pomogao da se status u najjačem rangu i zadrži

Mitrović je ugovorom sa Fulamom vezan do kraja juna 2024. godine, ali će nesumnjivo razmotriti ponude nekoliko klubova čija je želja da ga dovedu.

Pre svega se to odnosi na Aston Vilu, koja je na bod od zone ispadanja u Premijer lige i u Srbinu vidi čoveka koji bi mogao da bude prelomna karika u iskušenjima na proleće.

Klub iz Birmingema, kojeg je Fulam eliminisao iz FA Kupa, nalazi se na samo bod od zone ispadanja i potreban im je prvi napadač.

Osim Vile, interesovanje je pokazao i Vest Hem, kojeg je pre nekoliko dana preuzeo Dejvid Mojes, a koji je takođe zainteresovan za dovođenje Nemanje Maksimovića iz Hetafea.

Na kraju, možda i najrealnija opcija bio bi odlazak u Kristal Palas, koji se najbolje kotira od tri spomenuta kluba, a koji je u najboljoj poziciji na tabeli. Značajan faktor je i to što je u klubu Luka Milivojević, Mitrovićev kum.

Sve je u igri, ali i povratak u Premijer ligu sa Fulamom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija