• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2020

17:05

LUKA PAO NA PROVOKACIJU PRGAVOG ENGLEZA! Milivojević isključen posle sukoba sa Hadlstonom, Kristal Palas ispao iz FA Kupa!

Fudbal

LUKA PAO NA PROVOKACIJU PRGAVOG ENGLEZA! Milivojević isključen posle sukoba sa Hadlstonom, Kristal Palas ispao iz FA Kupa!

Podeli vest

Srpski fudbaler Luka Milivojević neće dobro pamtiti početak 2020. godine, jer je ove nedelje eliminisan sa svojim Kristal Palasom od Derbija (1:0) u FA Kupu u meču u kome je zaradio crveni karton

Milivojević je posle sukoba sa Tomijem Hadlstonom u 63. minutu zaradio direktan crveni karton, koji je umnogome odmogao svojoj ekipi da nadoknadi zaostatak protiv Derbija, koji je jedini i pobedonosni gol na meču postigao u 32. minutu.

U preostalim mečevima, Čelsi je opravdao ulogu favorita protiv Notingema i slavio sa 2:0, a seriju loših rezultata nastavili su igrači Totenhema, koji u gostima nisu uspeli da pobede Midlzbro odigravši samo 1:1, pa će morati u Londonu da traže prolaz u 1/16 finala najmasovnijeg takmičenja na Ostrvu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija