• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.01.2020

23:32

NAVIJAČI PAOKA-A NA SMRT PREBILI BUGARINA! Velika tragedija u Solunu!

Fudbal

NAVIJAČI PAOKA-A NA SMRT PREBILI BUGARINA! Velika tragedija u Solunu!

Podeli vest

Navijač iz Bugarske poginuo je za vreme tuče sa navijačima grčkog fudbalskog kluba PAOK, saopštila je grčka policija

Kako se navodi, žrtva je 28-godišnji Bugarin, koga su sa još dvojicom prijatelja napali navijači PAOK-a u blizini parkinga u centru Soluna.

Navijači Boteva iz Plovdiva su prebijeni, jedan od njih pao je na ulicu, pregazio ga je automobil i poginuo je. Ostala dvojica pretrpeli su ozbiljne povrede koje nisu opasne po život.

Oni su navijači Boteva iz Plovdiva, koji su u prijateljskim odnosima sa navijačima Arisa, velikog gradskog rivala PAOK-a. Njih trojica su došli u Solun na derbi utakmicu Arisa i PAOK-a, koju je Aris juče dobio sa 4:2.

Policija traga za vozačem i sačekaće obdukciju kako bi utvrdila da li je žrtva poginula kada su je pregazila kola, ili je umrla pre toga.

Pritvoreno je 14 navijača PAOK-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija