• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2020

11:30

MITAR IDE NA NOGE ŠAMPIONU! Fulam saznao rivala u FA Kupu, lak posao pred Liverpulom!

Fudbal

MITAR IDE NA NOGE ŠAMPIONU! Fulam saznao rivala u FA Kupu, lak posao pred Liverpulom!

Podeli vest

Iako još uvek nije kompletiran spisak učesnika šesnaestine finala FA Kupa, poznato je ko su rivala u borbi za najboljih 16 ekipa u Engleskoj

 

Branilac trofeja Mančester Siti ponovo je žrebom izbegao duel sa premijerligašem, a na noge će mu doći član Čempionšipa Fulam predvođen Aleksandrom Mitrovićem. Siti je svakako favorit, ali i Fulam igra solidno i bori se za povratak u elitno društvo. To se posebno može reći za srpskog centarfora koji je najbolji strelac u drugoj ligi.

PREMIJERLIGAŠI SE TUKU ZBOG SRBINA! I ovaj klub je stao u red za Mitrovića!

Čelsi će gostovati Halu, a Totenhem, Mančester Junajted i Arsenal, ukoliko prođu, imaće potencijalni sudar sa premijerligašima Sautemptonom, Votfordom i Bornmutom. Žrebom je određen još jedan premijerligaški duel između Barnlija i Noriča, a Liverpul će gostovati pobedniku ponovljenog duela između Bristol Sitija i Šruzberija.

Svi parovi šesnaestine finala FA kupa:

Votford/Trenmer - Vulverhempton - Mančester Junajted
Hal - Čelsi
Sautempton - Midlzbro/Totenhem
KPR - Šefild Venzdej
Bornmut - Arsenal
Nortempton - Derbi
Brentford - Lester
Milvol - Šefild Junajted
Vest Hem - VBA
Reding/Blekpul - Kardif/Karlajl
Barnli - Norič
Bristol Rovers/Koventri - Birmingem
Mančester Siti - Fulam
Ročdejl/Njukasl - Oksford
Portsmut - Barnsli
Bristol Siti/Šruzbiri - Liverpul

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija