• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2020

22:17

ISTORIJSKI TRENUTAK! JEDAN LUKA NAMEŠTA, DRUGI POGAĐA! Jović konačno zaigrao od prvog minuta, Real silan - Kros pogodio DIREKTNO IZ KORNERA! (VIDEO)

Fudbal

ISTORIJSKI TRENUTAK! JEDAN LUKA NAMEŠTA, DRUGI POGAĐA! Jović konačno zaigrao od prvog minuta, Real silan - Kros pogodio DIREKTNO IZ KORNERA! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Valensiju sa 3:1 u polufinalu Superkupa Španije uz odličnu partiju našeg Luke Jovića koji je konačno zaigrao od prvog minuta i upisao asistenciju

 

Odličan meč odigrali su fudbaleri Reala u polufinalu Superkupa i lagano savladali Valensiju. Strelci za madridski klub bili su Toni Kros u 15. minutu, Isko u 39. i Luka Modrić u 65. minutu. Jedini gol za Valensiju postigao je Danijel Pareho iz jedanaesterca u 92. minutu.

ZIDAN VERUJE U JOVIĆA! Evo šta je trener Reala poručio srpskom napadaču!

Posle mirnijeg početka i bez prilika za oba tima, Kros je direktno iz kornera šutirao u gol i pogodio za vodjstvo "kraljevskog kluba".

Prednost je duplirao Isko, koji je prihvatio odbijenu loptu i šutirao u donji levi ugao. Do kraja prvog dela igre on je imao još jednu priliku za pogodak, ali je njegov šut završio pored gola.

Foto: Reuters

Drugo poluvreme nastavljeno je u istom ritmu, a prvu šansu imao je Real. Luka Modrić je centrirao Federiku Valverdeu, ali on nije bio precizan, te je lopta prošla pored desne stative.

Samo pet minuta kasnije pas u šesnaesterac uputio je Luka Jović, a Modrić šutirao u donji levi ugao i doneo Madridjanima treći gol.

Posle igranja rukom Serhia Ramosa u šesnaestercu, sudija je koristio VAR za proveru, a potom pokazao na "belu tačku".

Pareho je šutirao u gornji desni ugao i smanjio zaostatak svog tima. U drugoj polufinalnoj utakmici igraće Barselona i Atletiko Madrid, a taj duel na programu je u četvrtak od 20.00.

Finale Super kupa održava se 12. januara.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija