• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2020

16:46

OVAKVE STVARI SE ZAVRŠAVAJU SAMOUBISTVOM! Suspendovani trener Malage progovorio o perver*nom snimku!

Fudbal

OVAKVE STVARI SE ZAVRŠAVAJU SAMOUBISTVOM! Suspendovani trener Malage progovorio o perver*nom snimku!

Podeli vest

Suspendovani trener Malage Viktor Sančez del Amo dao je iskaz policiji povodom spornom snimka gde se vidi kako mastur*ira pred kamerama i ujednom trenutku vadi pe*is ocenjujući to kao iznudu, ali je spreman da se uhvati u koštac sa tim

Kako je naveo, spreman je da krene napred imajući u vidu da se često slučajevi slični njegovim završavaju samoubistvom.

- Žrtva sam iznude. Ovo je zločin protiv moje privatnosti. Hrabar sam da krenem napred za sve žrtve ove vrste maltretiranja koje se često završe samoubistvom, uglavnom zbog prevelikog medijskog pritiska i nedostatka takta da se nose sa ovakim stvarima - poručio je nekadašnji fudbaler Reala.

Podsetimo, Malaga se ubrzo po izbijanju slučaja oglasila ovim povodom suspendovavši trenera dok se istražni postupak ne okonča.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija