• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2020

10:37

GRCI BRUJE, ONI SU POKUŠALI DA UBIJU KOVAČEVIĆA! Uhapšeni Srbi, nosili pištolje s prigušivačem!

Fudbal

GRCI BRUJE, ONI SU POKUŠALI DA UBIJU KOVAČEVIĆA! Uhapšeni Srbi, nosili pištolje s prigušivačem!

Podeli vest

Grčki medije prenose da su dvojica državljana naše zemlje u pritvoru zbog sumnje da su učestvovali u napadu na Darka Kovačevića

Veče pre pucnjave na nekadašnjeg fudbalera na istom mestu uhapšena su dvojica Srba koji su imali pištolje s prigušivačem! Ovu informaciju iznose grčki mediji, dok Kuri tvrdi da postoji sumnja da je atentat naručen iz Beograda.

Iako su najavljivali da će tražiti pomoć, grčka policija još nije kontaktirala sa MUP Srbije. Slavni fudbaler e pozvan da dopuni svoje izjave policiji, a poslednje informacije govore i to da je metak koji je ispaljen zapravo bio upozorenje za Kovačevića, a ne onaj kojim bi ga ubili, navodi pomenuti izvor.

POJAVILI SE NOVI DETALJI! Evo zašto je pucano na Darka Kovačevića!

MISTERIJA NAPADA NA KOVAČEVIĆA! Korišćen ukradeni auto, SNIMKA NEMA, čekaju se forenzičari!

 

I upravo taj metak upozorenja je navodno naručen iz Srbije jer, prema pisanju pojedinih grčkih medija, cela akcija ima neku vrstu potpisa ovdašnjeg podzemlja. Automobil koji je korišćen tokom napada je ukraden, zamenjene su mu tablice, pa je zapaljen, a navodno je i pištolj „glok", iz kog je pucano, poznat u srpskim krugovima.

SAČEKUŠA ZA FUDBALERA! Darka juri MAFIJA!

(FOTO) PRVE FOTOGRAFIJE DARKA KOVAČEVIĆA NAKON ATENTATA! Nekadašnji fudbaler se oglasio i poslao JAKU PORUKU!

 

Grčka policija sumnja da je napad dirigovan iz Srbije i zbog prošlogodišnjeg ekscesa, kada je ispred stana Darka Kovačevića nađena krv. Tada je naš bivši fudbaler, u tom trenutku sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, izjavio da se sam povredio i nije želeo lekarsku intervenciju. Ustanovljene su povrede na glavi i ruci, a jedan od komšija rekao je da je Darko izgledao kao da se upravo vratio iz nekog izlaska, pa je ceo slučaj brzo zaboravljen. Sada se nanovo otvara pitanje da li se Kovačević u maju zaista sam povredio (glava i ruka) ili je i tada došlo do nekog fizičkog obračuna koji je mogao da preraste u pucnjavu od pre nekoliko dana.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija