• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2020

22:00

(VIDEO) JOVIĆ OSVOJIO PRVI TROFEJ SA REALOM! Madriđani srušili Atletiko posle penal lutrije u finalu Superkupa!

Fudbal

(VIDEO) JOVIĆ OSVOJIO PRVI TROFEJ SA REALOM! Madriđani srušili Atletiko posle penal lutrije u finalu Superkupa!

Podeli vest

Fudbaleri Real Madrida osvojili su Superkup Španije nakon pobede nad Atletiko Madridom posle boljeg izvođenje jedanaesteraca (0:0 posle 120 minuta) u finalu odigranom u Saudijskoj Arabiji

Posle isteka 90 minuta, odigrani su produžeci, ali kako ni tada nije bilo golova, pitanje pobednika rešeno je izvođenjem jedanaesteraca.

(VIDEO) JOVIĆA BAŠ NEĆE! Srbin imao sjajnu priliku da donese trofej Realu, ali je lopta samo okrznula stativu!

Golove za Real Madrid postogli su Dani Karvahal, Rodrigo, Luka Modrić i Serhio Ramos, dok je jedini precizan za Atletiko bio Kiran Tripijer.


U prvih 20 minuta utakmice fudbaleri Atletika imali su dve prilike za gol, ali su Alvaro Morata i Žoao Feliks šutirali pored gola.

U nastavku utakmice ređale su se šanse i na drugoj strani, šutirali su Kasemiro i Luka Jović, ali se rezultat nije menjao.

Foto: Tanjug/AP

Produžeci su doneli dve velike prilike za oba tima, ali su Tibo Kurtoa i Jan Oblak bili sigurni prilikom intervencija.

U 116. minutu Federiko Valverde je dobio drugi žuti karton, te je morao da napusti teren, a Real nastavi utakmicu s igračem manje.

Usledila je penal serija, a prvi je šutirao Karvahal. Poveo je Real 1:0, da bi Saul Njigez promašio prvi šut. Rodrigo je u sledećoj seriji takođe bio precizan, da bi Kurota zaustavio šut Tomasa.

Treća serija donela je novi gol za Real, precizan je bio Modrić, a prvi gol za Atletiko postigao je Tripijer.

Poslednji jedanaesterac šutirao je Serhio Ramos, koji je postavio konačan rezultat i rešio pitanje pobednika.

Za "kraljevski klub" ovo je 11. put da osvaja Super kup Španije, pošto je ranije trijumfovao 1988, 1989, 1990, 1993, 1997, 2001, 2003, 2008, 2012. i 2017. godine.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija