• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2020

16:30

(FOTO) LEGENDARNI FUDBALER ZVEZDE ODAO POČAST ARKANU! Čuveni igrač crveno-belih palio sveću na godišnjici ubistva Cecinog supruga!

Fudbal

(FOTO) LEGENDARNI FUDBALER ZVEZDE ODAO POČAST ARKANU! Čuveni igrač crveno-belih palio sveću na godišnjici ubistva Cecinog supruga!

Podeli vest

Ove srede obeleženo je 20 godina od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, a počast mu je tom prilikom odao i bivši fudbaler Crvene zvezde Dragiša Binić

 

U prvim redovima pored Svetlane Cece Ražnatović bio je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, čuveni Dragiša Binić, koji je bio član zlatne generacije crveno-belih.

BURA SE NASTAVLJA! PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG U EVROPI, ALI NIJE POZVAN NA EP! SADA JE NAPAO SAVEZ! Nenadić poručio: Postavljaju selektore bez dana staža, rukomet nam vode nestručni ljudi!

Binić je sarađivao sa Arkanom u periodu dok je on bio predsednik FK Obilić. Binić je u tom periodu bio generalni direktor kluba sa Vračara i bio je porodični prijatelj Ražnatovića.

Foto: Insajder/marko đoković

To prijateljstvo čuva i danas, a na grobu je palio sveće Ceci i njenoj i Arkanovoj deci, što su fotoreporteri i zabeležili.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radojka

pre 4 godine

Svaka čast deci,neka su živa i zdrava a ona i njeni klinci...... e moj Željko.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija