• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

14:01

(FOTO) FRKA U ŠPANIJI! Uhapšen bratanac Vladana Milojevića, vodi se kao vođa bande!

Fudbal

(FOTO) FRKA U ŠPANIJI! Uhapšen bratanac Vladana Milojevića, vodi se kao vođa bande!

Podeli vest

Frka u Španiji... Španska policija uhapsila je Stefana Milojevića, sina nekadašnjeg fudbalera Gorana Milojevića

Španska policija je u borbi protiv trgovine drogom izvršila 18 pretresa Palma de Majorki, Taragoni, Valensiji i Barseloni. Na udaru su bili dileri  i svi koji kontrolišu noćni život.

Uhapšeno je najmanje osam osoba, povezanih sa bandom "United Tribuns Nomads Spain". Kako prenose mediji, na čelu uhapšenih je Stefan, sinovac Vladana Milojevića i sin Gorana Milojevića.

Goran Milojević je nekada igrao za Majorku, a posle karijere ostao je u ovom gradu.

 

Kako prenosi Mallorcaconfidencial.com reči policije, kriminalna organizacija je vrtoglavo porasla u kontroli dilovanja droge.

GOL ZA PAMĆENJE! Crveno-beli su ovaj pogodak proglasili za najbolji u protekloj deceniji! (VIDEO)

 

Stefan je rođen u Brestu, igrao je za Teleoptik, Košice, BSK Borču, Bežaniju, poslednji klub su mu Zlate Moravce iz 2015. 

 

Lider i predsednik bajkerskog kluba je prethodno bio pod istragom zbog marihuane. Na svojim društvenim mrežama, Stefan Milojević je pokazivao interesovanje za borilačke veštine, sve druge članove organizacije zvao je braćom. Grupa je izabrala pre dve godine Majorku kao lokaciju za razvoj, posle čega je širila aktivnost na Madrid, Barselonu, Đironu, Taragonu i Tenerife - navode španski portali.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija