• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2020

23:56

RADONJIĆ NASTAVLJA TEROR! Ušao sa klupe i "ZAPALIO" TRIBINE! Peta, pa levica Srbina (VIDEO)

Fudbal

RADONJIĆ NASTAVLJA TEROR! Ušao sa klupe i "ZAPALIO" TRIBINE! Peta, pa levica Srbina (VIDEO)

Podeli vest

Marsej je uspeo da slomi otpor Granvila u samoj završnici utakmice, a gol Nemanje Radnojića poslao je goste u osminu finala (0:3) Kupa Francuske

Gosti su bili dominantniji tim, ali se Granvil nekako provukao sa 0:0 posle prvih 45 minuta igra, a držao u igri do 77. minuta. U nastavku je priča bila drugačija.

(VIDEO) KAKVA LUDNICA U PARIZU! Preokreti, šest golova, VAR i remi PSŽ-a i Monaka!

VELIKA TRAGEDIJA! FRANCUSKA ZAVIJENA U CRNO! Mladi fudbaler poginuo u saobaćajnoj nesreći!

Stvari je dosta olakšao Sea drugim žutim tako da su domaći od 75. minuta imali igrača manje, što su gosti ekspresno iskoristili.

Marsej je nastavio sa napadima, a Alvaro je posle dugog napada uspeo na asistenciju Strotmana da dovede goste u prednost u  77. minutu. Radonjić je u igru ušao  u 79. minutu da bi srpski internacionalac samo pet minuta kasnije podigao navijače na noge. Radonjić je prvo odigrao petom na oko 20 metara od gola, pa je onda levicom poslao loptu u mrežu sa 17 metara, za vođstvo od 2:0. 

 

 

Konačnih 3:0, u sudijskoj nadoknadi, postavio je Dimitri Paje. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija