• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2020

18:03

(VIDEO) SPEKTAKL U MANČESTERU! FERNANDINJO PREDAO TITULU LIVERPULU! Siti gubio do 82. minutu, Aguero doneo preokret, ali je Lukin Palas odneo OGROMAN BOD KUĆI!

Fudbal

(VIDEO) SPEKTAKL U MANČESTERU! FERNANDINJO PREDAO TITULU LIVERPULU! Siti gubio do 82. minutu, Aguero doneo preokret, ali je Lukin Palas odneo OGROMAN BOD KUĆI!

Podeli vest

Sjajan meč odigrali su Mančester siti i Kristal Palas u 23. kolu Premijer lige. Iako su uspeli da se vrate i preokrenu meč u poslednjih 10 minuta meča preko Serhija Aguera, "građani" su na kraju ostali bez pobede i dodatno pogurali Liverpul ka tituli

 

Kakav meč na Etihadu i na kraju podela bodova po meri Liverpula koji ukoliko savlada Mančester junajted ide na 16 bodova prednosti u odnosu na Mančester siti uz dodatan meč manje!

(FOTO) MILIMETRI DELILI TOTENHEM OD POBEDE! "Pevci" u krizi, Dini propustio šansu da postane heroj!

Gvardiolina ekipa nije uspela da savlada "bar na papiru" lak zadatak i pobedi Kristal Palas koji je igrao bez kapitena Luke Milivojevića (suspenzija zbog crvenog kartona zarađenog u prošlom kolu). Gosti iz Londona uspeli su da odnesu zlata vredan bod iz Mančestera.

Foto: Tanjug/AP

Čejk Tosun postigao je i drugi gol u dresu novog kluba i pokazao da je sa pravom došao u Englesku. U 39. minutu savladao je Edersona za 0:1. Činilo se da će to biti to od ovog meča, ali se nije predavao Serhio Aguero. Odlični Argentinac uspeo je da u razmaku od samo pet minuta (82. do 87.) dva puta zatrese mrežu i dovede domaće navijače do delirijuma.

Ipak, šok je usledio u 90. minutu meča kada je Fernandinjo pogodio svoju mrežu i postavio konačan rezultat, a možda i razrešio pitanje osvajača titule. Ovaj meč delom su obeležili i navijači domaće ekipe koji su porukama "Neka fudbal počiva u miru, VAR je tu" prekrili stadion.

 

 

Vulverhempton je prekinuo niz od tri utakmice bez pobede, trijumfom na gostovanju protiv Sautemptona.

Arsenal je igrao 1:1 sa Šefildom, a istim rezultatom je završena utakmica izmedju Vest Hema i Evertona.

Norič je sa 1:0 pobedio Bornmut, dok su 1:1 igrali Brajton i Aston Vila.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija