• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2020

11:15

UŽASNO! ZGROŽENI SMO LAŽIMA! Evo šta izvor blizak porodici Darka Kovačevića kaže o umešanosti bivšeg igrača Reala u atentat!

Fudbal

UŽASNO! ZGROŽENI SMO LAŽIMA! Evo šta izvor blizak porodici Darka Kovačevića kaže o umešanosti bivšeg igrača Reala u atentat!

Podeli vest

Raul Bravio se oglasio posle brojnih spekulacija da je učestovao u napadu na Darka Kovačevića

Španac, koji je igrao sa Srbinom u Olimpijakosu, kaže da mu je Kovačević prijatelj, te da je ludost što se dovodi u bilo kakvu vezu na napadom koji se dogodio u Atini 7. januara. 

S druge strane, kako prenosi Novosti izvor blizak porodici Kovačević otkrio da priče oko hapšenja Španca nemaju nikakvu vezu sa istinom i da su Kovačevići užasnuti zbog laži, izmišljotina i raznoraznih nagađanja.

OVO SU SVI DANIMA ČEKALI! Oglasio se RAUL BRAVO u vezi sa NAPADOM na Darka Kovačevića! Evo šta ZAMERA Srbinu!

OPASAN KRIMINALAC, DROGA, ORUŽJE, NAPADI…”Kralj blata” Raul Bravo - evo ko je čovek koji se dovodi u vezu sa napadom na Darka Kovačevića!

 

Kako navodi pomenuti izvor, grčka policija se još uvek nije oglasila, a sve insinuacije i uplitanja Raula Brava u ovaj slučaj, potpuno su besmisleni i neistiniti. Prema rečima Darkovog poznanika, Španac je iskreni prijatelj bivšeg srpskog asa i nema nikakve veze sa nedavnim događajem.

Brojni grčki, ali i mediji u Srbiji manipulišu uzrocima napada, na osnovu kafanskih priča i nagađanja, koja nemaju veze sa istinom, a sve to samo ometa istragu koja je u toku. Porodica Kovačević i dalje se striktno pridržava odluke da se javno ne oglašava niti će bilo ko od članova familije davati bilo kakve izjava dok se istraga ne završi - navode Novosti.

UŽAS, BOMBAŠKI NAPAD NA SUDIJU! Raspad sistema, alarmantna situacija

NOVI DETALJI NAPADA NA DARKA! Ispituje se sve vezano za bivšeg saigrača, Kovačević ćuti!

Foto: printscreen

Raul Bravo

 

Darko Kovačević je napadnut na Božić u blizini svog doma u Atini. Na njega je tada pucano iz pištolja, srećom, metak nije pogodio Srbina, a ubrzo nakon toga, pronađen je zapaljen auto i u njemu pištolj, za koji se veruje da je napadač koristio. Desetak dana nakon događaja, odjeknula je vest da je zbog neračišćenih računa, Raul Bravo organizovao napad na nekadašnjeg saigrača iz Olimpijakosa.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija