• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2020

17:10

MITROVIĆ IDE U ŠPANIJU? Reprezentativac Srbije pred prelaskom u Primeru, traže ga dva kluba!

Fudbal

MITROVIĆ IDE U ŠPANIJU? Reprezentativac Srbije pred prelaskom u Primeru, traže ga dva kluba!

Podeli vest

Reprezentativac Srbije iza sebe ima odličnu sezonu u ekipi Strazbura što je bilo dovoljno da na adresu francuskog kluba pristignu ponude iz Španije

Stefan Mitrović već ove ime mogao bi da promeni sredinu. Za usluge povremenog reprezentativca Srbije zainteresovana su dva kluba iz Primere. Posle dobrih partija u dresu Strazbura njegove igre nisu prošle neprimećeno.

PSŽ OSTAJE BEZ GOLGETERA! Kavani tražio da ide!

Za Mitrovića se interesuje klub Nemanje Maksimovića Hetafe, ali i Valjadolil, ekipa koja je u vlasništvu Brazilca Ronalda.

Za sada je sve ostalo samo na interesovanju, ali bi Španci uskoro mogli da povuku prve poteze. Mitrović ima ugovor sa Starzburom do leta 2022. godine.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija