• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

23.01.2020

17:55

JUNAJTED VRAĆA ČUVENOG NAPADAČA! Igrao je za velike rivale, sada je pred povratkom u Englesku?

Fudbal

JUNAJTED VRAĆA ČUVENOG NAPADAČA! Igrao je za velike rivale, sada je pred povratkom u Englesku?

Podeli vest

Argentinski fudbaler Karlos Tevez mogao bi posle 11 godina ponovo da obuče dres Mančester Junajteda, prenosi italijanski Tuttosport

 

Kako se navodi, Junajted je želi da dovede 35-godišnjeg igrača Boke Juniors na pozajmicu do kraja sezone, kao zamenu za povređenog Markusa Rašforda.

MURINJO JE VEĆ OKRENUO SVE PROTIV SEBE! Puklo u Totenhemu, igrači su ZBOG OVOGA besni na Murinja!

Tevez je na Old Trafordu došao 2007. godine na pozajmicu iz Vest Hema, a sa "crvenim đavolima" do 2009. godine osvojio dve titule u Premijer ligi i jednu Ligu šampiona.

Na te kraju sezone karijeru je odlučio da nastavi u ekipi gradskog rivala Sitija, gde je takođe uzeo šampionsku titulu i FA Kup, a na leto 2013. godine otišao je u torinski Juventus.

Foto: Reuters

Kasnije je po drugi put u karijeri obukao dres Boke Juniros, a bio je i igrač Šangaj Šenhua iz kojeg je u junu 2018. godine po treći put otišao u Boku.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija