• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.01.2020

23:03

TEŠKA POVREDA MUSTAFIJA, Arsenal u osmini finala FA Kupa (VIDEO)

Fudbal

TEŠKA POVREDA MUSTAFIJA, Arsenal u osmini finala FA Kupa (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala plasirali su se u osminu finala FA kupa pošto su rutinski savladali Bornmut sa 2:1

Pobeda je doduše ostala u senci povrede Škodrana Mustafija. Nemački reprezentativac je na nosilima iznet s terena, po prvim informacijama u pitanju je povreda zgloba, koja nije naivna. 

Foto: reuters

 

 

Tobdžije su posao završile tokom prvog dela utakmice. Arsenal je poveo posle pet minuta igre pogotkom Sake. Sjajno je primio loptu, našao se jedan na jedan sa golmanom, šutirao, a lopta se od prečke odbila u gol.

Već u 26. minutu Arsenal je imao 2:0. Edvard Nketija duplirao je vođstvo gostju. Ali, sudija je sumnjao na ofsajd, pa je želeo da proveri, ali VAR je potvrdio pogodak Arsenala. 

FULAMU BAŠ FALI MITAR! "Poker" Sitija za plasman u osminu finala FA Kupa! (VIDEO)

TOTENHEM NE ZNA GDE UDARA! "Pevci" ispustili prolaz u FA kupu u finišu meča protiv Sautemptona! (VIDEO)

 

Foto: reuters

 

 

Tokom drugih 45 minute igre Arsenal je odigrao rutinski. Domaćin nije bio kadar da ugrozi goste pa tobdžijama nije bilo teško da sačuvaju sa pola snage dva gola prednosti. Bornmut je doduše u 95. minutu uspeo da smanju rezultat na 2:1

 

 

Rival Arenala u osmini finala FA kupa biće Portsmut.  

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija