• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2020

21:55

KOLAROV GA PREPORUČIO ZVEZDI, ON ZAVRŠIO U PORTUGALU! Mladi vezista Rome potpisao za Setubal!

Fudbal

KOLAROV GA PREPORUČIO ZVEZDI, ON ZAVRŠIO U PORTUGALU! Mladi vezista Rome potpisao za Setubal!

Podeli vest

Doskorašnji vezista Rome Mirko Antonući pominjao se kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde ove zime, ali je sada i zvanično postoo novi igrač portugalskog prvoligaša Setubala

 

Preporučio ga je kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov Crvenoj zvezdi ove zime, ali crveno-beli nisu bili zainteresovani za Antonućija. Ipak, bilo je onih koji jesu... Mladi fudbaler potpisao je za Setubal.

MUČIO ZVEZDU U PIREJU, A SADA POTPISAO ZA PREMIJERLIGAŠA! Argentinac u Vulvsima za 30.000.000 evra!

- Želim da pomognem ovom klubu bogate istorije. Namera mi je da se izborim za što veću minutažu i da pomognem klubu da ostvari ciljeve za sezonu. Ja sam tip igrača koji uvek daje sve od sebe na terenu, koji pokušava da sprovede u delo sve ono što trener zahteva od njega - opisao se Antonuči.

Na sajtu Setubala su ovim rečima predstavili svoje poslednje pojačanje.

- Brz, odličan tehničar, jak u igri jedan na jedan, Mirko Antonuči preferira igru u napadu po boku, ali može da pomogne i centralnom delu terena kao drugi napadač. On će biti još jedna napadačka opcija za trenera Hulija Velaskeza - stoji na sajtu Setubala.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mislim

pre 2 godine

A što ste više zapeli sa njim Zvezdi ne treba neko ko će da joj produbljuje dugove, da je neki mlađi koji može i da se proda pa da ga dovedu ovako Kolarov bukvalno znači bacanje novca!I da udje u LŠ Zvezda neće vraćati dugove jer Terza ne misli o one već dugo... Samo da ne prođe kao OFK Beograd a sa ovim tempom ima šanse!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija