• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2020

07:15

RONALDO VIŠE ZARADI OD INSTAGRAMA NEGO OD FUDBALA! Portugalac po jednoj objavi prihoduje skoro 1.000.000 evra!

Fudbal

RONALDO VIŠE ZARADI OD INSTAGRAMA NEGO OD FUDBALA! Portugalac po jednoj objavi prihoduje skoro 1.000.000 evra!

Podeli vest

Prva zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo (35) zarađuje više novca od društvenih mreža nego od fudbala! Portugalski as je došao do brojke od 200 miliona pratilaca na Instagramu, po čemu je ubedljivo najpraćenija poznata ličnost na svetu, a od svake objave on od sponzora zaradi 880.000 evra

Na godišnjem nivou jedan od najboljih igrača u istoriji inkasira 43 miliona evra, dok po jednoj sezoni od torinskog kluba dobija 30 miliona.

KOLAROV GA PREPORUČIO ZVEZDI, ON ZAVRŠIO U PORTUGALU! Mladi vezista Rome potpisao za Setubal!

On se zbog toga i zahvalio svojim fanovima, a podelio je i video-snimak svog razvojnog puta.

- Vau, 200 miliona pratilaca. Hvala svakom od vas na podršci i na tome što delite sa mnom ovo putovanje svaki dan - napisao je Ronaldo na Instagramu.

 

 

Iza fantastičnog napadača po broju pratilaca ostali su pevačica Arijana Grande sa 173 miliona, a potom slede glumac Dvejn Džonson (170), pevačica i glumica Selena Gomez (167), kao i rijaliti ličnosti Kajli Džener (160), Kim Kardašijan (158)...

Kada je reč o sportistima, iza Ronalda je kapiten Barselone, Lionel Mesi sa 141 milionom pratilaca. Što se tiče zarade od Instagrama, Argentinac je na trećoj poziciji, jer zarađuje 600.000 evra od svake objave. Ispred njega je brazilski as Nejmar, koji inkasira 670.000 evra, a četvrti je proslavljeni engleski fudbaler Dejvid Bekam, koji po objavi naplaćuje 330.000 evra.

BROJKA 880 HILJADA EVRA ZARADI RONALDO OD SPONZORA ZA SVAKU OBJAVU NA INSTAGRAMU

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Njemu i slicnima treba sav novac oduzeti i podjeliti sirotinji. AMIN. KRAJ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17