• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2020

15:30

NAVIJAČI UŽIVALI NA "KING PAUERU"! Golovi, preokreti, na kraju derbi bez pobednika (VIDEO)

Fudbal

NAVIJAČI UŽIVALI NA "KING PAUERU"! Golovi, preokreti, na kraju derbi bez pobednika (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija i Lestera podelili su bodove u 25. kolu Premijer lige, meč na "King Paueru" okončan je rezultatom 2:2

Sva četiri pogotka postignuta su u drugom delu utakmice. Čelsi je poveo, Lester potom preokrenuo, ali je raspoloženi Ridiger postavio konačnih 2:2 drugim golom na utakmici.

Čelsiju je ovo treći meč bez pobede i trenutno je na četvrtom mestu sa tabeli sa 41 bodom, dok je Lester treći sa osam bodova više. 

Tokom prvog dela meča nije bilo golova, mada su jedni i drugi imali šanse za pogodak. Abraham je u 21. minutu pao u kaznenom prostoru Lestera pa su gosti tražili penal. Sudija je na kraju ipak tražio pomoć VAR tehnologije, ali nije bilo promene odluke i rezultata.

Foto: reuters

 

Nekoliko minuta kasnije Lester je mogao do pogotka preko Vardija. Međutim, na golu Čelsija se Kabaljero bacio kao mačka i sačuvao svoju mrežu. Do kraja prvi 45 minuta igre jedni i drugi su imali po jednu solidnu priliku, ali je ostalo 0:0 na semaforu.

ŠTA IM BI! Premijerligaški klubovi malo potrošili poslednjeg dana prelaznog roka!

KAPITEN JUNAJTEDA BRANI SRBINA! Megvajer poručio: Matić nije kriv!

 

Foto: reuters

 

 

 


 
Iskupili su se jedni i drugi navijačima u drugom delu meča. Do 71. minuta videli smo četiri gola. Za samo sedam minuta pala su dva pogotka. Prvo je Ridiger u 47. doneo prednost plavcima. Posle kornera je bio na mestu i glavom smestio loptu u mrežu. 

Ipak, brzo se Lester vratio u meč. Barns je primio loptu u šesnaestercu, lepo se oslobodio čuvara i pogodio za 1:1. Veću 65. minutu je Lester preokrenuo na 2:1 pogotkom Bena Čilvela.

"ON MORA DA UMRE"! Navijači Junajteda napali kuću Eda Vudvorda: Ubacili baklje i dimne bombe!

TOTENHEM SE POJAČAO! Murinjo doveo i trećeg igrača!

 

Ali, ovog puta domaćin nije uspeo da sačuva gol prednosti. Ridiger je opet obradovao navijače "plavaca". Maut je ubacio loptu u peterac Lestera, a Nemac je i ovog puta nadvisio čuvare i drugim pogotkom glavom vratio Čelsi u meč. Na kraju se ispostavio i postavio konačan rezultat.

Ridiger je tako postao prvi defanzivac Čelsija koji je postigao dva gola u jednom meču u Premijer ligi od Džona Terija protiv Fulama u aprilu 2013. godine, koji je takođe oba pogotka postigao glavom. 

 

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija