• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2020

23:50

JOVIĆ PROGOVORIO O NAJTEŽIM MOMENTIMA! Pritisak je prevelik, ali borim se i POKAZAĆU LJUDIMA zašto sam ovde!

Fudbal

JOVIĆ PROGOVORIO O NAJTEŽIM MOMENTIMA! Pritisak je prevelik, ali borim se i POKAZAĆU LJUDIMA zašto sam ovde!

Podeli vest

Luka Jović je letos plaćen 60 miliona evra Ajntrahtu iz Frankfurta, nije opravdao velika očekivanja, često je na udari španskih medija, a srpski reprezentativac je svestan svega

- Biću iskren, nisam zadovoljan sezonom do sada. Prvo zato što znam da mogu da mogu bolje. Ponekad sedim na Jutjubu gledam snimke iz prošle sezone i pitam se "Šta se dešava?". Ali svi znamo da je Real Madrid sjajan klub i da je čak i iskusnijim igračima jako teško da se naviknu, a kamoli za mladića od 21 godine za koji su platili 60 miliona. Pritisak je prevelik, borim se, za sada bez uspeha, ali nadam se da će se situacija promeniti -  rekao je Jović u emisiji "Sportsko popodne sa Kristinom".

FATI JE ČUDO OD IGRAČA! Mladi fudbaler sa dva gola doneo pobedu Barseloni nad Levanteom i upisao se u istoriju kluba! (VIDEO)

BENZEMA REŠIO MADRIDSKI DERBI! Iskusni Francuz doneo pobedu Realu, Joviću ni minut! (VIDEO)

 

Jović nije klonuo duhom zbog samo jednog gola i asistencije petom Kazemiru.

- Još uvek osećam negativnu atmosferu kada govorim o svojoj igri u Real Madridu, ali mislim da ću ljudima pokazati razlog zašto sam ovde, da sam ovde jer imam kvalitet i da me deca mogu gledati duži niz godina i motivisati se mojim utakmicama i golovima u dresu Reala.

Foto: Reuters

 

 

Jović ističe da ga ne dotiču medijski natipisi o njemu u španskim medijima.

- Srbija treba da bude ponosna što ima igrača Real Madrida.

Jović se vraća među "orlove" pred odlučujuće bitke za plasman na EURO preko plej-ofa Lige nacija. Srbiju čeka gostovanje Norveškoj u Oslu u martu.

- Nisam bio tu, ali sve je iza nas. Tu sam za sledeće okupljanje, ako dobijem poziv odazvaću se. Spreman sam da pomognem ekipi da odemo na Evropsko prvenstvo. Daćemo maksimum. Očekujem pobedu. Bili bi jako važpo, 20 godina nismo igrali na Evropskom prvenstvu, narod bi bio jako ponosan ako bismo ispunili cilj.

U slučaju neuspeha Jović ima jasnu poruku.

- Neće se srušiti svet ako ne uspemo. Ipak, nadamo se najboljem - dodao je srpski napadač.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija