• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Dusan Tufegdzic

04.02.2020

09:45

NEKADA VELIKA NADA SRPSKOG FUDBAL! Živković ODBIO džak para, Benfika želi da ga se otarasi, ali ne znaju kako!

Fudbal

NEKADA VELIKA NADA SRPSKOG FUDBAL! Živković ODBIO džak para, Benfika želi da ga se otarasi, ali ne znaju kako!

Podeli vest

Bivši fudbaler Partizan Andrija Živković, od odlaska iz Humske u zimu 2015. godine u redove Benfike, nije se naigrao fudbala u Lisabonu. Iz sezone u sezone tavori na klupi, a povremeni izleti u mladoj reprezentaciji Srbije podsećaju nas na veliki talenat kome smo se nekada divili, a danas je daleko od ozbiljnog igranja fudbala

Klub iz Lisabona želi po svaku cenu da se oslobodi Živkovića i njegovih velikih primanja, pošto je ove sezone igrao svega 62 minuta u Kupu Portugalije, međutim, srpskom fudbaleru se ne ide iz Benfike.

PREBACIO LOPTU U TUMBINO DVORIŠTE! Jović progovorio o reprezentaciji!

 

Olimpijakos na kraju letnjeg prelaznog roka protekle godine želeo da u svoje redove dovede Živkovića, međutim, Andrija i njegov otac nisu želeli da napuste Lisabon. Crveno-beli iz Pireji nudili su tri i po miliona evra, pa je uprava kluba sa La Luža bila šokirana odlukom Živkovića. 

Foto: Starsportphoto©

Razlog verovatno leži u tome što Živkovićeva plata raste iz godine u godine, a sa Benfikom je potpisao ugovor na pet godina 2015. U poslednjoj sezoni na La Lažu njegtova plata iznosila bi blizu pet miliona evra.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tadija64ZEMUN

pre 4 godine

kakav bre talenat,naduvali ga menadzeri i njegovi u klubu,da bi ga sto skuplje prodali,kad su kupci videli sta su kupili,bilo vec kasno,sad nemogu da ga oteraju ni da ga prodaju,jer niko ga nece ni za kakve pare

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija