• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2020

20:05

NASTAVLJA SE DRAMA U NEMAČKOJ! Bajernu samo bod protiv Lajpciga (FOTO)

Fudbal

NASTAVLJA SE DRAMA U NEMAČKOJ! Bajernu samo bod protiv Lajpciga (FOTO)

Podeli vest

Duel Bajerna i Lapciga okončan je bez pobednika, ali i bez golova 0:0 na "Alijanc Areni" u derbiju kola 23. kola Bundeslige

Šampionat u Nemačkoj je svakim kolom sve neizvesniji i zanimljiviji. Bajern je posle ovog remija ostao prvi sa 43 osvojena boda, Lajpcig ima samo jedan manje. Treći su "milioneri" sa tri boda manje od Lajpciga i četiri od Bajerna, isti bodovni saldo kao Dortmund ima i Menhengladbah.

Prvu ozbiljniju priliku videli smo tek u 40. minutu, kada su gosti u poslednji čas uspeli da izblokiraju Roberta Levandovskog.

JEDVA GA ZAUSTAVILI! Gvardiola imao LUDAČKU IDEJU, nećete verovati šta je hteo da uradi s Nojerom!

REMI PO UKUSU LAJPCIGA! Menhengladbah bio na korak od pobede, ali je Red Bul stigao do važnog boda! (VIDEO)

 

Otišlo se bez golova na odmor, da bi već u prvom minutu nastavka Lajpcig imao lepu priliku da povede, ali je Sabicer jedan odbitak poslao preko gola Bajerna. Potom je šansu imao Verner, da bi u 54. minutu domaćin dobio penal nakon prekršaja Upamekana.

Foto: Reuters

 

Ipak, usledila je provera uz pomoć video tehnologije, nakon čega je odlučeno da penal Bavaraca bude poništen, zbog ofsajda u kojem se našao Levandovski, nad kojim je i načinjen faul.

Veliku priliku u nastavku je imao Nkunku, koji je bio sam pred Nojerom, šutirao je nemački reprezentativac na prvu i promašio čitav gol. Bavarci su do pobede mogli u 80. minutu, Gorecka je izbio sam pred golmana Lajpciga, ali je Gulaši uspeo da odbrani njegov pokušaj.

Foto: Reuters

 

Do kraja nije bilo većih prilika, pa nije ni bilo promene rezultata - 0:0.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija