• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2020

11:41

DA LI SE SEĆATE OVOG DEČAKA? ŠUTNUO GA JE AZAR PRE 7 GODINA,  a nećete verovati šta danas radi!

Fudbal

DA LI SE SEĆATE OVOG DEČAKA? ŠUTNUO GA JE AZAR PRE 7 GODINA, a nećete verovati šta danas radi!

Podeli vest

Eden Azar je pre sedam godina u revanš duelu polufinala Liga kupa između Svonsija i Čelsija šutnuo dečaka koji je skupljao lopte

Velšani su na kraju uspeli da izbore plasman u utakmicu za trofej, a nervoza "plavaca" obeležila je susret, a kulminirala je u finišu meča.

Deset minuta pre kraja susreta Azar je zaprepastio svet jer je udario  maloletnog skupljača lopti. Prvo je pokušao na silu da mu oduzme loptu, dečaka je udario nogom, ali je nakon salve zvižduka uspeo da iščupa loptu. Za takvo ponašanje je na kraju dobio crveni karton.

MURINJU SE VEĆ SMUČILO! Kako će Portugalac reagovati posle ovih reči...

NAVIJAČI UŽIVALI NA "KING PAUERU"! Golovi, preokreti, na kraju derbi bez pobednika (VIDEO)

 

Azar se na kraju svega izvinio svima, a dečak je nakon utakmice došao u svlačionicu Čelsija i razgovarao sa Belgijancem.

Englezi su sedam godina kasnije pronašli ovog dečaka Čarlija Morgana. Danas je milioner. Njegov otac Martin je takođe milioner, ali Čarli nije samo nasledio novac, već je razvio sopstveni biznis.

Atipično za jednog Britanca, koji uglavnom ulažu u proizvodnju viskija, sa prijateljom Džeksonom Kvinom je pokrenuo posao sa votkom. Osnovali su kompaniju koja je ubrzo postala popularna širom Velike Britanije:

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija