• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.02.2020

15:59

PUČE BOMBA NA BANOVOM BRDU! Stigao špic iz Kolumbije pred meč sa Zvezdom! (VIDEO)

Fudbal

PUČE BOMBA NA BANOVOM BRDU! Stigao špic iz Kolumbije pred meč sa Zvezdom! (VIDEO)

Podeli vest

Puče bomba na Banovom brdu - četiri dana pred prvu utakmicu u drugom delu Superlige Čukarički je doveo napadača iz Kolumbije - u pitanju je mladi reprezenativac Dilan Ortiz

Rođen je 2000. godine, a stigao je na pozajmicu iz Atletiko Nasionala, koji ga je u drugoj polovioni 2018, dok je još bio omladinac, slao na kaljenje u Real Kartagenu. Ortiz je visok 191 centimetar i trebalo bi da donese više snagu i prednost u skok igri ekipi Aleksandra Veselinovića.

ZA SVE SE ZVEZDA PITA! Vulić: Sami smo stekli 11 bodova prednosti, sve držimo u našim rukama!

OTROVNE STRELICE! Iz Zvezde odgovorili Partizanu: To je, kao i sve ostalo NETAČNO!

 

- Dilana smo doveli na pozajmicu do juna, sa pravo otkupa. Imaćemo sasvim dovoljno vremena da vidimo kako će se mladi igrač privići na novu sredinu, ipak će ovo sve biti novo za njega, drugi kontinent, drugi jezik... Ali, uvek sam bio mišljenja da igrači pričaju na terenu, fudbalskim jezikom. Dilan poseduje ogroman potencijal, to je ono što smo videli. Napadača smo dugo tražili, ne znam ni sam koliko smo igrača pregledali, na kraju smo se odlučili za Kolumbijca. Uklapa se u našu filozofiju forsiranja mladih, a ujedno je i reprezentativac Kolumbije do 20 godina - rekao je Nenad Mirosavljević, sportski direktor Čukaričkog.

VRAĆA SE SUPERLIGA! Kreću domaće fudbalske čarolije: Evo kad igraju Zvezda i Partizan!

DA LI ZNATE KO SU ĐED I HAMER? Većina su standardni ali dva NADIMKA u Zvezdi se posebno izdvajaju!


Čukarički već ima iskustvo sa igračima iz Južne Amerike, na Banovom brdu je sa velikim uspehom igrao Brazilac Lukas Pjasentin, koji je u 84 utakmice postigao i sedam golova, a osvojio je i Kup Srbije.

- Imamo dobro iskustvo sa igračem sa tog kontinenta. Dilan doduše nije prošao pripreme sa nama na Kipru, s obzirom da su pregovori dosta dugo trajali. Od srede ulazi u rad sa ekipom, teoretski će imati pravo nastupa već protiv Crvene zvezde, ali je sigurno da će mu biti potrebno malo vremena da se adaptira na novu sredinu i saigrače - istakao je Mirosavljević.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija