• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2020

20:30

KUDA PLOVI MILAN? Pioli je već prošlost, stiže novi trener!

Fudbal

KUDA PLOVI MILAN? Pioli je već prošlost, stiže novi trener!

Podeli vest

Uprava Milana nije zadovoljna radom sadašnjeg trenera "rosonera" stefana Pioli, a zamena je već spremna

Reč je o Marselinju, nekadašnjem strategu Valensije za koga veruju da Milan može vratiti na staze stare slave.

(VIDEO) GRMELO JE U SVLAČIONICI! Neopisivo slavlje omladinaca Zvezde posle velikog uspeha u Ligi šampiona!

Ovaj 54-godišnji stručnjak je vratio Valensiju u vrh španskog fudbala, osvojio je i Kup kralja prošle sezone, ali je letos dobio otkaz nakon neslaganja sa upravom kluba oko transfer politike.

Sa idejom da se Španac preseli na klupu Milana se slaže i Zvonimir Boban, pa se čini da bi bivši trener Viljareala i Valensije mogao da dobije svoj prvi posao van granica Španije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija