• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2020

21:31

NEKA ON "PARTIJA" KOLIKO HOĆE, SAMO DA OSTANE ZVER! Trener engleskog kluba brani svog igrača!

Fudbal

NEKA ON "PARTIJA" KOLIKO HOĆE, SAMO DA OSTANE ZVER! Trener engleskog kluba brani svog igrača!

Podeli vest

Trener Lester sitija Brendan Rodžers stao je na stranu njegovog igrača Džejmija Medisona koji se u poslednje vreme često nalazi na udaru britanskih tabloida zbog lošeg načina života

 

Mladi 23-godišnji Medison nalazi se na udaru javnosti zbog provoda po noćnim klubovima koji se postali sve učestaliji u poslednje vreme. Ipak, to ne smeta njegovom treneru Brendanu Rodžersu.

ŠTA IM BI! Premijerligaški klubovi malo potrošili poslednjeg dana prelaznog roka!

- Ne smeta mi što se zabavlja. Neka ’partija’ koliko hoće, samo neka ostane zver na treninzima i utakmicama. Neki ljudi pokušavaju da ga predstave ovakvog kakav on nije. Ja znam kakav je momak, vrhunski je profesionalac, koji je fokusiran na igru i želi da bude sve bolji. Vidi se to po njegovim nastupima. Za mene je briljantan, a izvan terena je šarmantan dečko dečko kojeg jako poštujem. Ako ste dete od sedam-osam godina, želeli biste da budete kao on - rekao je Rodžers.

Medison je ove sezone u dresu Lestera na 30 utakmica postigao devet pogodaka i tri asistencije.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17