• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.02.2020

16:25 >> 16:19

(VIDEO) AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE...! Zvezda ima novog Marina, crveno-beli pobedom najavili lepo proleće!

Fudbal

(VIDEO) AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE...! Zvezda ima novog Marina, crveno-beli pobedom najavili lepo proleće!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Čukaričkog na Banovom brdu sa 2:0 u meču 21. kola LingLong Superlige Srbije. Crveno-bele mnoge stvari sa prolećne premijere mogu da raduju, a naročito prvanac Veljka Nikolića u seniorskoj konkurenciji

 

Dugo su navijači Zvezde čekali debi novog trenera Dejana Stankovića na klupi šampiona Srbije, a ako se po jutru dan poznaje imali su šta da čekaju. Nisu crveno-beli, naravno, delovali baš toliko drugačije, u odnosnu na decembar mesec prošle godine, ali su prve naznake neke "nove" Zvezde bile prisutne na Banovom brdu.

STANKOVIĆ VERUJE ZVEZDINOM VEZISTI! Bio je viđen za transfer, ali je novi trener crveno-belih promenio ploču!

Najbitnija od njih jeste i ono što se dugo najavljivalo, a to su mladi fudbaleri u prvom timu. Veljko Nikolić i Željko Gavrić istrčali su od starta na teren, a svega pet minuta bilo je dovoljno da Nikolić svojim prvencem dovede "delije" u trans.

Foto: Starsportphoto

Odlična asistencija Ričmonda Boaćija i pogodak "novog Marina" bili su samo najava evrogola Njegoša Petrovića koji je u 14. minutu raspalio po lopti sa nekih 30 metara i pogodio gornji levi ugao gola prezimenjaka iz Čukaričkog.

Delovalo je da će crveno-beli deklasirati ekipu sa Banovog brda i najaviti odlično proleće. Mogao je malo nakon drugog gola i Marko Gobeljić da se upiše u strelce, ali nije imao sreće. Do kraja prvog dela igre dosuđen je i jedanaesterac za Zvezdu, ali El fardu Ben nije uspeo da pogodi iz najbolje moguće šanse.

Vredi pomenuti i da je ekipa Čukaričkog možda i oštećena za penal u 20. minutu kada je Gobeljić srušio Birmančevića, ali se sudija Danilo Grujić nije oglasio.

Foto: Starsportphoto

Ono što je najbitnije za "delije", ali i Dejana Stankovića jeste činjenica da je pobeda na Banovom brdu lepa uvertira pred borbe za duplu krunu u Srbiji.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

ČUKARIČKI - CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:2)

Strelci: Nikolić u 5, Petrović u 14. minutu za Zvezdu

Stadion: Na banovom brdu. Sudija: Danilo Grujić

ČUKARIČKI: Petrović - Ćirković, Puškarić, Šapić, Veličković - Docić, Kajević, Kovač - Birmančević (od 78. Zorić), Vidosavljević (od 46. Ndiaje), Tedić (od 62. Mićin).

CRVENA ZVEZDA:  Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Jovančić, Petrović - Ben (od 71. Simić), Nikolić, Gavrić (od 77. Garsija) - Boaći (od 88. Pavkov).

TOK MEČA

Drugo poluvreme

KRAJ!

90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.

88. minut - Poslednja promena u redovima šampiona Srbije, Boaći sa bolnom grimasom napušta igru, a na terenu je Milan Pavkov.

78. minut - Promena i kod domaćih, Luka Zorić je u igri umesto Birmančevića.

77. minut - Mladi Gavrić izlazi iz igre, a na terenu je Mateo Garsija.

76. minut - Boaći je poslao loptu u gol, ali je prethodno bio u nedozvoljenoj poziciji te je pogodak poništen.

74. minut - Ndiaje je sada bio u sjajnoj prilici, ali je zakasnio sa udarcem pa je propala šansa za pogodak Čukaričkog.

71. minut - Prva promena Dejana Stankovića, umesto Bena na terenu je Veljko Simić.

63. minut - Tražili su jedanaesterac domaći, ali je sudija Grujić samo odmahnuo rukom.

59. minut - Kontra Zvezde, pokušaj Boaćija, ali pogodio je spoljni deo mreže.

55. minut - Veličković je dobio žuti karton.

50. minut - Delije skandiraju: "Milo šiptare ne damo ti svetinje" i "Crna Gora, Srbija, to je jedna familija".

Foto: Starsportphoto

 

46. minut - Kod Čukaričkog izmena- Endiaje ulazi umesto Vidosavljevića.

Foto: Starsportphoto

 

 

Prvo poluvreme

46. minut - Ben je šutirao, ali pročitao ga je golman Petrović i odbranio udarac. Ostaje 2:0 za Zvezdu.

45. minut - Pena za Zvezdu,lopta je pred golom pogodila Šapića u ruku posle šuta Boaćija, a igrač Čukaričkog je dobio i žuti karton.  Sudija Grujić bez dileme pokazuje na belu tačku.

45. minut - Docić je šutirao iz slobodnog udarca ali samo do živog zida.

44. minut - Žuti karton za Petrovića koji je srušio Tedića.

44. minut - Dobro pozicija za Docića u finišu poluvremen, faul je napravljen na Vidosavljeviću.

41. minut - Prekid meča na Banovom brdu, navijali ubacuju papirne rolne koje redari pokušavaju da uklone sa terena pa je to malo potrajalo.

Foto: Starsportphoto

Duško Tošić na Banovom brdu

 

38. minut - Nikolić je ubacio loptu u peterac Čukaričkog, ali se Boaći okliznuo. 

33. minut - Pokušaj domaćina. Ćirković je  centrirao na Tedića, ali njegov udarac glavom nije bio pretnja za Borjana.

28. minut -  Pokušaj Gavrića iz velike daljine, ali nije to bilo opasno po Petrovića.

25. minut - Opet preti Birmančević, koji je prošao Gobeljiću iza leđa, pokušao da uposli saigrače, ali je Borjan na vreme sve zaustavio.

19. minutu - Duel u kaznenom prostoru Zvezde. Gobeljić je rukom povlačio Birmančevića, igrač Čukaričkoj je pao, sudija Grujić se nije oglasio. Zanimljivo je da igrači Čukaričkog nisu preterano protestovali.

14. minut - GOL! Zvezda vodi 2:0 - Njegoš Petrović! Spektakularan šut Petrovića sa oko 30 metara od gola. Opaliti je po lopti ali golman Petrović nije krenuo na vreme, pa je 2:0 za Zvezdu.

11. minut - Ne staju crveno-beli. Ben dodao za Nikolića, koji je poslao loptu u kazneni prostor,  Degenek je odmah šutirao, ali samo spolji deo mreže. 

10 .minut - Korner iz levog ugla, a Gobeljića  je uhvatio volej, lopta je išla u okvir gola, ali je i sjajno reagovao Petrović.

9. minut - Sada slalom Gavrića, ali su "brađni" uspeli da se odbrane i izbace loptu u korner.

5. minut - GOL! Zvezda vodi 1:0! Ekspresno su crveno-beli poveli na Banovom brdu. 
Usledila je brza akcija po desnoj strani, Ben je centritrao pred gol, loše je intervenisao Ćirković, a Veljko Nikolić rutinski  zatrese mrežu. Njegov debitantski gol u dresu Crvene zvezde!

3. minut - Gavrić je zapretio domaćinu, lopta je otišla do Petrovića, koji je loše zahvatio loptu. Odbranili su se Brđani, ali lopta je konstantno na njihovoj polovini.

1. minut - Priliku da uputi centaršuta imao je Ben, ali nije to dobro izveo.

1. minut - Utakmica je počela!

Ovacije za Dejana Stankovića.

 

14.00 - Štoper Crvene zvezde Srđan Babić meč na Banovom brdu počinje na klupi za rezervne igrače. Prednost je ovoga puta dobio Nemanja Milunović, koji je i jesenas igrao u tandemu sa Milošem Degenekom

13.45 - Dobar dan i dobro došli na Informer.rs koji će uživo pratiti meč na Banovom brdu između Čukaričkog i Crvene zvezde na premijeri prolećnog dela Superlige Srbije.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

MISLIM DA NJEGOŠ TREBA DA ŠUTA PENAL KADA JE U IGRI

ljuba

pre 4 godine

--ako se po jutru dan poznaje ZA Zvezdu ce na svakoj utakmici bbiti DOSUDJEN najmanje po jedan penal a za protivnika po JEDAN NEDOSUDJEN. Ajde odmah u prvom minutu da se odsvira taj penal za Zvezdu ( to da bude pravilo fudbalske igre OBAVEZNO)...ima li kraja ovim sudijskim FARSAMA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija